Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

11. oktober 2021 12:13

Voldtægtssag i Hobro: Vidner efterlyses

Lørdag eftermiddag, d. 9. oktober 2021, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om voldtægt, der var sket tidligere lørdag, nemlig omkring kl. 02.45 på Torvet, Adelgade i Hobro. Har du set noget i tidsrummet, så ring til politiet 114.

Sådan lyder opfordringen fra lederen af efterforskningen, politikommissær Mikkel Brügmann. 

Efterforskningslederen oplyser, at offeret – en 20-årig kvinde – netop havde forladt et værtshus, da han blev anråbt af tre mænd, der holdt hende tilbage og derpå tog tøjet af hende. Da der imidlertid kom andre personer gående på Torvet, lykkedes det for kvinden at løbe fra stedet. Gerningsstedet er nærmere omkring det sandområde, der er placeret uden for bibliotekets hovedindgang. I øjeblikket er det uklart, hvorvidt der er tale om fuldbyrdet voldtægt eller et forsøg, der blev afbrudt. 

”De nærmere omstændigheder skal vores efterforskning afdække. Men vi ser med stor alvor på sådan en anmeldelse, og der blev straks iværksat en massiv efterforskning. Derfor søger vi efter personer, der har oplysninger til sagen. Gerningsstedet er jo centralt placeret i byen, så  det er vores opfattelse, at der må have været festgæster og  andre, der har været i området, og som måske har set noget. De skal straks ringe til os på 114,” opfordrer politikommissær Mikkel Brügmann. 

Gerningsmændene var alle mænd mellem 18 og 30 år, og deres signalement er: 
Person A. Lys  hudfarve, skægstubbe. Iført sort dunjakke.
Person B. Mørk hudfarve. Iført sort dunjakke
Person C. Mørk. Skæg. Sort dunjakke.

Mikkel Brügmann understreger, at politiet efterforsker sagen selvstændigt, og at der ikke er noget, som tyder på, at den har relation til den anmeldelse om voldtægt, der fandt sted på Mariagervej i Hobro d. 26. september 2021.

Ring til politiet på 114 med informationer i sagen. 

 

Pressens kontaktperson: 

* Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5154 9858 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

6. december 2021

Nordjyllands Politi

Mand med softgun-pistol hurtigt anholdt

Nordjyllands Politi fik i morges, d. 6. december 2021 kl 08.13, via 112 en melding om, at en ung mand gik rundt i området omkring idrætshallen i Øster Vrå med en pistollignende genstand.

2. december 2021

Nordjyllands Politi

Status fra politiet: De fleste steder er vejene nu farbare

Nordjyllands Politi kan efter en travl nat melde, at de fleste veje i Nordjylland igen torsdag morgen er farbare. Politiet fraråder ikke længere udkørsel.

1. december 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi fraråder al udkørsel

Nordjyllands Politi fraråder onsdag aften den 1. december 2021 al udkørsel grundet den aktuelle snestorm. Mange veje er blokerede.