Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

11. december 2020 13:21

Røverimistænkt efterlyses ***efterlysning aflyst***

Nordjyllands Politi foto-efterlyser nu den formodede medgerningsmand til et røveri, der blev begået i Jomfru Ane Parken i det centrale Aalborg tidligt om morgenen, d. 23. august 2020. ***Efterlysningen er aflyst, da mistænkte i går blev anholdt i Århus af kolleger fra Østjyllands Politi. Mistænkte er varetægtsfængslet frem til 27. april 2021.***

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

To gerningsmænd frarøvede her en 24-årig mand sine ejendele, da han gik igennem parken. Offeret blev mødt af de to gerningsmænd ved en bænk i parken, hvorved de stjal hans mobiltelefon. Da han forsøgte at få sin telefon igen, truede en af gerningsmændene ham med en kniv.  

Nordjyllands Politis efterforskning i sagen har ført til, at den ene formodede gerningsmand er varetægtsfængslet, men politiet eftersøger fortsat den anden mistænkte i sagen, der for nylig via efterforskning er identificeret som den [navn fjernet]

 

[foto fjernet]

 

 

Ring 114 med oplysninger

Nordjyllands Politi har været i forbindelse med den mistænkte i sagen. 

”Men mistænkte har ikke ønsket at indfinde sig, og da der er tale om en alvorlig straffesag, så efterlyser vi ham nu med navn og billede i offentligheden,” siger den ansvarlige for politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam.

”Vi opfordrer ham til straks at melde sig til nærmeste politi,” understreger politikommissæren, og han tilføjer, at politiets naturligvis også gerne vil have oplysninger om hans opholdssted. 

Man kan ringe til politiet på 114. 

Offeret led ingen fysisk overlast i forbindelse med røveriet.

Nordjyllands Politi har ingen yderligere oplysninger i sagen. 

 

Pressens kontaktperson:

* Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4026 6195 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. maj 2024

Nordjyllands Politi

Brand under intens efterforskning

Nordjyllands Politi modtog sent i går aftes, den 18. maj 2024 kl. 23.08, en anmeldelse om en brand på en gård i Bælum beliggende på adressen Nørrebjergvej. Politiet frygter, at beboerne kan være indebrændt. De nærmeste pårørende er underrettet.

16. maj 2024

Nordjyllands Politi

Politiet klar til karneval

En af årets helt store begivenheder i Aalborg løber snart af stablen. Karnevalsugen er oprunden, og hos Nordjyllands Politi har forberedelserne længe været i gang. Som en del af forberedelserne etableres midlertidig videoovervågning af Kildeparken samt relevante indfaldsveje for optogene, herunder særligt Vesterbro.

3. maj 2024

Nordjyllands Politi

Direktør dømt for snyd med tolkemidler

En 70-årig mand blev den 2. maj 2024 ved Retten i Aalborg idømt 1 år og 6 måneders fængsel for omfattende snyd med tolkemidler. I alt har manden svindlet for mere end 4,3 mio. kr.