Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

15. januar 2023 07:09

Dræbt mand er nu identificeret

Den mand som lørdag aften kl. 22:50, blev fundet livløs ved biblioteket på Rendsburggade i Aalborg og kort efter afgik ved døden, er nu identificeret.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Den afdøde er en 38-årig mand og Nordjyllands Politi formoder, at der er tale om et opgør i misbrugsmiljøet. 
De nærmeste pårørende er underrettet. 

Vicepolitiinspektør Sune Myrup uddyber: ”Det første døgn efter et drab er enormt vigtige for det fortsatte efterforskningsarbejde, så vi har sat rigtig mange ressourcer på sagen. Vi er i fuld gang med at afhøre vidner og arbejder fortsat på at sikre spor i sagen. Der er endnu ikke et klart billede af hændelsesforløbet, men vi arbejder med forskellige hypoteser. Som borger vil man kunne opleve et massivt opbud af uniformeret politi i området omkring Rendsburggade, Nytorv og Østerbro, men der er ingen grund til at føle sig utryg”, understreger Sune Myrup. 

Vicepolitiinspektøren opfordrer desuden til, at man henvender sig til Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis man har set noget mistænkeligt i området omkring hovedbiblioteket i Aalborg, lørdag aften.

De tre anholdte – to mænd og en kvinde – blev arresteret kort efter fundet af den livløse mand. De ventes fremstillet i et lukket grundlovsforhør i løbet af søndagen.

Pressens kontaktpersoner: 
Sune Myrup, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, telefon 4030 9359 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

3. oktober 2023

Nordjyllands Politi

Status på efterforskning af brag i Aalborg: skyldes kanonslag

Tirsdag den 3. oktober, klokken 02.45, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om et højt brag og en brand på en butiksadresse i det centrale Aalborg. Brandvæsen og politi rykkede straks ud til stedet. Her kunne man konstatere, at der var røg i en opgang – og at alle personer var på vej ud af bygningen. Ingen mennesker er kommet til skade. Oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114. Nordjyllands Politi indledte hurtigt en efterforskning, der har til formål at klarlægge de nærmere omstændigheder bag den alvorlige hændelse, herunder placering af et eventuelt strafferetlig ansvar.

22. september 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi lukker rockerklubhus i Nørresundby midlertidigt

Nordjyllands Politi har netop udstedt opholdsforbud i rockerklubhus på Østergade i Nørresundby.

19. september 2023

Nordjyllands Politi

Skudepisode i Aalborg: To personer varetægtsfængslet og yderligere en mistænkt sigtet

De to personer som Nordjyllands Politi mandag den 18. september anholdte, i forbindelse med det skyderi der fandt sted tæt på Hovedbiblioteket, den 25. august 2023, har nu været fremstillet i grundlovsforhør. Begge mænd blev varetægtsfængslet i fire uger. To øvrige personer er ligeledes sigtet i sagen.