Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

15. januar 2023 07:09

Dræbt mand er nu identificeret

Den mand som lørdag aften kl. 22:50, blev fundet livløs ved biblioteket på Rendsburggade i Aalborg og kort efter afgik ved døden, er nu identificeret.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Den afdøde er en 38-årig mand og Nordjyllands Politi formoder, at der er tale om et opgør i misbrugsmiljøet. 
De nærmeste pårørende er underrettet. 

Vicepolitiinspektør Sune Myrup uddyber: ”Det første døgn efter et drab er enormt vigtige for det fortsatte efterforskningsarbejde, så vi har sat rigtig mange ressourcer på sagen. Vi er i fuld gang med at afhøre vidner og arbejder fortsat på at sikre spor i sagen. Der er endnu ikke et klart billede af hændelsesforløbet, men vi arbejder med forskellige hypoteser. Som borger vil man kunne opleve et massivt opbud af uniformeret politi i området omkring Rendsburggade, Nytorv og Østerbro, men der er ingen grund til at føle sig utryg”, understreger Sune Myrup. 

Vicepolitiinspektøren opfordrer desuden til, at man henvender sig til Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis man har set noget mistænkeligt i området omkring hovedbiblioteket i Aalborg, lørdag aften.

De tre anholdte – to mænd og en kvinde – blev arresteret kort efter fundet af den livløse mand. De ventes fremstillet i et lukket grundlovsforhør i løbet af søndagen.

Pressens kontaktpersoner: 
Sune Myrup, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, telefon 4030 9359 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

29. februar 2024

Nordjyllands Politi

Nyt efterforskningssamarbejde har ført til anholdelse af omrejsende kriminelle

Et efterforskningssamarbejde mellem Berigelses Efterforskning ved Nordjyllands Politi og Særlig enhed for proaktiv efterforskning, UKA Vest, hos Syd- og Sønderjyllands Politi har ført til, at en gruppe omrejsende kriminelle fra Rumænien er blevet anholdt for tyverier af værdifuldt GPS-udstyr.

21. februar 2024

Nordjyllands Politi

Flere anholdelser for indbrudstyveri

Efter et kortevarende, men dog intenst efterforskningsforløb, slog efterforskere fra Nordjyllands Politi i går, den 20. februar 2024, til på flere forskellige adresser i det nordjyske. Målet var at anholde mistænkte indbrudstyve. Og dét lykkedes. Blandt andet blev to mænd på henholdsvis 30 og 45 år frihedsberøvet – og de er i dag blevet fremstillet og fængslet i et grundlovsforhør.

16. februar 2024

Nordjyllands Politi

35-årig mand idømt et års ubetinget fængsel for grov vold

En 35-årig mand blev i dag den 16. februar 2024 idømt et års ubetinget fængsel for at have begået grov vold mod en 31-årig kvinde. Anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi er meget tilfredse med dommen.