Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

15. januar 2023 03:04

Mand fundet livløs i Aalborg – tre personer anholdt for drab

Nordjyllands politi modtog lørdag aften kl.22.50 anmeldelse om en livløs mand, ved biblioteket beliggende på Rendsburggade i Aalborg.
Mandspersonen blev kort efter erklæret død, og den umiddelbare besigtigelse af manden viste svære skader på kroppen, hvilket indikerede at han var blevet udsat for en forbrydelse.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

I forbindelse med den indledende politimæssige indsats i – og omkring – gerningsstedet, foretog Nordjyllands Politi kort efter anholdelse af to mænd og en kvinde. De tre anholdte er i alderen 31, 37 og 41 år gammel.

Vicepolitiinspektør Sune Myrup oplyser: ”Vi er massivt tilstede i området omkring Rendsburggade, Nytorv og Østerbro, og det vil vi være det meste af natten, mens de tekniske undersøgelser på gerningsstedet pågår. Der ligger et stort efterforskningsarbejde foran os, hvor vi skal forsøge at klarlægge hele hændelsesforløbet både før og efter forbrydelsen", oplyser Sune Myrup.

Nordjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer for nuværende, men forventer at kunne oplyse mere i løbet af søndagen.

Pressens kontaktpersoner: 
Sune Myrup, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, telefon 4030 9359 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

3. oktober 2023

Nordjyllands Politi

Status på efterforskning af brag i Aalborg: skyldes kanonslag

Tirsdag den 3. oktober, klokken 02.45, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om et højt brag og en brand på en butiksadresse i det centrale Aalborg. Brandvæsen og politi rykkede straks ud til stedet. Her kunne man konstatere, at der var røg i en opgang – og at alle personer var på vej ud af bygningen. Ingen mennesker er kommet til skade. Oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114. Nordjyllands Politi indledte hurtigt en efterforskning, der har til formål at klarlægge de nærmere omstændigheder bag den alvorlige hændelse, herunder placering af et eventuelt strafferetlig ansvar.

22. september 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi lukker rockerklubhus i Nørresundby midlertidigt

Nordjyllands Politi har netop udstedt opholdsforbud i rockerklubhus på Østergade i Nørresundby.

19. september 2023

Nordjyllands Politi

Skudepisode i Aalborg: To personer varetægtsfængslet og yderligere en mistænkt sigtet

De to personer som Nordjyllands Politi mandag den 18. september anholdte, i forbindelse med det skyderi der fandt sted tæt på Hovedbiblioteket, den 25. august 2023, har nu været fremstillet i grundlovsforhør. Begge mænd blev varetægtsfængslet i fire uger. To øvrige personer er ligeledes sigtet i sagen.