Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

15. januar 2023 03:04

Mand fundet livløs i Aalborg – tre personer anholdt for drab

Nordjyllands politi modtog lørdag aften kl.22.50 anmeldelse om en livløs mand, ved biblioteket beliggende på Rendsburggade i Aalborg.
Mandspersonen blev kort efter erklæret død, og den umiddelbare besigtigelse af manden viste svære skader på kroppen, hvilket indikerede at han var blevet udsat for en forbrydelse.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

I forbindelse med den indledende politimæssige indsats i – og omkring – gerningsstedet, foretog Nordjyllands Politi kort efter anholdelse af to mænd og en kvinde. De tre anholdte er i alderen 31, 37 og 41 år gammel.

Vicepolitiinspektør Sune Myrup oplyser: ”Vi er massivt tilstede i området omkring Rendsburggade, Nytorv og Østerbro, og det vil vi være det meste af natten, mens de tekniske undersøgelser på gerningsstedet pågår. Der ligger et stort efterforskningsarbejde foran os, hvor vi skal forsøge at klarlægge hele hændelsesforløbet både før og efter forbrydelsen", oplyser Sune Myrup.

Nordjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer for nuværende, men forventer at kunne oplyse mere i løbet af søndagen.

Pressens kontaktpersoner: 
Sune Myrup, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, telefon 4030 9359 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

12. juli 2024

Nordjyllands Politi

Ingen brandstedsundersøgelse af nedbrændt skolebygning

Nordjyllands Politi får ikke mulighed for – som en del af politiets efterforskningsskridt – at foretage nogen undersøgelse af selve brandstedet efter den storbrand, der udbrød den 30. juni 2024 på Løvvangsskolen i Nørresundby, hvorved den nedlagte skole udbrændte totalt. Det skyldes tilstedeværelsen af flere samtidige omstændigheder.

5. juli 2024

Nordjyllands Politi

Politiet advarer mod sommerindbrud og opfordrer til indbrudssikring

Selvom risikoen for at blive udsat for indbrud har været faldende set over en årrække, så har Nordjyllands Politi fortsat fokus på området – og politikredsen vil gerne opfordre til, at man som borger beskytter sig.

4. juli 2024

Nordjyllands Politi

Ros til studentervogne fra tungvognskontrol

Her om sommeren runger de danske gader af tudende horn og glade, unge mennesker på studenterkørsel. Det er glædeligt at bevidne og festligt ser det ud. Nordjyllands Politi har været med på sidelinjen for at følge op på, at det også går sikkert for sig. Tungvognscenter Nord ved Nordjyllands Politi er tilfredse med niveauet indtil videre.