Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

15. juni 2022 09:44

Ung mand sigtet for blufærdighedskrænkelse


Nordjyllands Politi har i går aftes, d. 14. juni, sigtet en 26-årig mand for at blufærdighedskrænke en 15-årig pige i Støvring mandag aften.

Det oplyser lederen af efterforskningen af sagen, politikommissær Mikkel Brügmann.  

Efterforskningslederen fortæller videre, at man i forbindelse med sagen fra Støvring og efterlysningen bragt i offentligheden modtog en del henvendelse fra borgere: 

”Dem var vi meget glade for at få – og én af dem førte faktisk til, at vi allerede i går aftes kunne sigte en 26-årig. Den unge mand henvendte sig selv til os, da han hørt om den offentlige efterlysning, hvorefter vi afhørte ham. Og ved denne afhøring erkendte han da også, at det var ham, som stod bag.”  

Politikommissæren oplyser desuden, at det er politiets samlede vurdering af sagen, at sagen omhandler forsøg på blufærdighedskrænkelse. 

”På baggrund af at sigtede erkender forholdet, og de øvrige beviser i sagen, som vores efterforskning har tilvejebragt, anser vi nu sagen for opklaret.” 

Politiet vil fortsat være tilstede med den mobile politistation i Støvring, men nu i tidsrummet fra 10-12.  

”Hvis man fortsat har behov for at tale med os om sagen, men ikke mulighed for at komme til Støvring i dette tidsrum, så er man velkommen til at kontakte politiet på tlf. 114,” understreger Mikkel Brügmann. 

Sagen vil senere blive afgjort i retten.

 

 

Pressens kontaktperson:

* Mikkel Brügmann, politikommissær, 51549858
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

29. september 2022

Nordjyllands Politi

Sigtelse for databedrageri mod Pinderup Træpiller

Nordjyllands Politi rejste i torsdags, den 22. september 2022, sigtelser for databedrageri mod personkredsen bag virksomheden Pinderup Træpiller. Samtidig efterforsker politiet også trusler mod de sigtede i sagen.

29. september 2022

Nordjyllands Politi

Mobil politistation rykker ud i Frederikshavn

Nordjyllands Politi indsætter på mandag – den 3. oktober 2022 – den mobile politistation på Skaterbanen på Rådhus Allé i Frederikshavn.

28. september 2022

Nordjyllands Politi

To unge mænd fremstilles i grundlovsforhør, sigtet for kvalificeret vold

I dag, onsdag den 28. september kl. 11:00, fremstilles to unge mænd på henholdsvis 17 og 19 år, i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring. Her er de sigtet for flere forhold.

Forslag