Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

17. maj 2023 13:22

Tre mænd fremstilles i grundlovsforhør i forbindelse med voldsoverfald

Tre mænd fremstilles i dag i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg, i forbindelse med en episode i det østlige Aalborg natten til tirsdag, hvor to mænd blev overfaldet. Her blev en af mændene stukket med en spids genstand i balleregionen, med behandlingskrævende skader til følge.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi har efterforsket sagen massivt i løbet af tirsdagen og dette ledte til mistanke mod tre personer fra Aalborg. De tre mistænkte blev anholdt på tre forskellige adresser i løbet af tirsdag eftermiddag og aften.

Der er tale om tre mænd i alderen 23, 27 og 34 år og de fremstilles i grundlovsforhør onsdag formiddag, ved Retten i Aalborg. Her bliver de tre mænd bl.a. sigtet for i forening at have begået kvalificeret vold efter straffelovens § 245. 

 

 

To episoder i samme sag

Der er tale om to forskellige voldsepisoder, begået på Pontoppidanstræde i Aalborg, med kort mellemrum – lige over midnat, natten til tirsdag. Den 23-årige og den 34-årige kom i bil kørende til stedet. Her henvendte de sig til en 24-årig mand, som efter en kort meningsudveksling blev tildelt et knytnæveslag i ansigtet. Efter denne episode kørte de formodede gerningsmænd fra stedet igen. Den 24-årige forurettede ringede til en 22-årig kammerat, der gik over til stedet. Kort før kl. 01:00 kom den 23-årige og den 34-årige kørende tilbage til stedet, sammen med en tredje mand.

De tre formodede gerningsmænd havde nu en kort meningsudveksling med den 22-årige, der efterfølgende blev tildelt nogle knytnæveslag og faldt om på jorden. Den 22-årige blev herefter tildelt et ukendt antal slag og spark på kroppen og i hovedet, ligesom han blev tildelt tre stik i balleregionen med en spids genstand. Herefter kørte de tre formodede gerningsmænd fra stedet igen.

Efterforskningsleder Kenneth Rodam siger om episoden:
”Der er ikke noget der tyder på, at voldsepisoderne relaterer til øvrige konflikter i det kriminelle miljø. Der er umiddelbart tale om ualmindelig grov gadevold, og vi håber at den videre efterforskning, kan klarlægge de nærmere omstændigheder omkring årsagen til voldshandlingerne.”

 

Pressens kontakt

Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, tlf. 4026 6195

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

1. maj 2024

Nordjyllands Politi

Mange knallerter taget i kontrol

I tirsdags, den 30. april 2024, foretog Nordjyllands Politi – sammen med Østjyllands Politi – en kontrolindsats omkring Mariager Fjord. Det væsentligste resultat var, at 17 konstruktivt ændrede knallerter blev taget og kontrolleret af betjentene, der udførte kontrollen.

30. april 2024

Nordjyllands Politi

Tryghed og tillid er fortsat høj i Nordjylland

Rigtig mange nordjyder, næsten ni ud af 10, føler sig trygge, og næsten lige så mange har en udstrakt grad af tillid til, at politiet træder hjælpende til, hvis der opstår en situation, som kræver ordensmagtens indgriben. ​

29. april 2024

Nordjyllands Politi

Røveri i Frederikshavn

Nordjyllands Politi modtog søndag aften, den 28. april 2024 klokken 22:45, en anmeldelse om et røveri begået mod en restauration i Lodsgade i Frederikshavn. To personer blev kort efter anholdt og skal senere i dag fremstilles i grundlovsforhør.