Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

20. september 2021 15:34

Opdatering vedr. drabssag

Nordjyllands Politi har hele weekenden efterforsket massivt i sagen om det tragiske drab i Aalborg fredag aften, d. 17. september 2021, hvor en 41-årig kvinde blev dræbt.

En 52-årig mand blev lørdag varetægtsfængslet ved Retten i Aalborg, sigtet for drabet, efter et lukket grundlovsforhør. 

Det oplyser lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der understreger, at politiet af hensynet til de videre undersøgelser i sagen ikke kan bidrage med detaljer fra politiets efterforskning. 

”Det beder vi om forståelse for ikke mindst af hensyn til sagens parter,” siger vicepolitiinspektøren. 

Nordjyllands Politi kan dog oplyse til offentligheden, at den anholdte mand i sagen, og den dræbte kvinde har været gift, men de er nu skilt, og de har to fælles børn på 6 og 8 år. Den anholdte mand har derfor ikke samme bopæl som den dræbte kvinde, men bor i Herning Kommune. 

”Der er tale om et drab i nære relationer, og det kommer vi til at efterforske massivt i de kommende uger og måneder, så vi kan få vendt hver en sten og klarlægge alle omstændigheder før, under og efter,” siger Frank Olsen.  

 

 

Pressens kontaktperson: 

Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 51623993
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

2. december 2021

Nordjyllands Politi

Status fra politiet: De fleste steder er vejene nu farbare

Nordjyllands Politi kan efter en travl nat melde, at de fleste veje i Nordjylland igen torsdag morgen er farbare. Politiet fraråder ikke længere udkørsel.

1. december 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi fraråder al udkørsel

Nordjyllands Politi fraråder onsdag aften den 1. december 2021 al udkørsel grundet den aktuelle snestorm. Mange veje er blokerede.

1. december 2021

Nordjyllands Politi

Fare: Undgå færdsel og ophold i skove

Nordjyllands Politi fraråder i øjeblikket al færdsel gennem eller ophold i skovene i Nordjylland. Det sker på baggrund af flere anmeldelser om væltede træer rundt omkring i politikredsen.