Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

20. september 2022 13:54

Indbrudstyv pågrebet og sigtet for en lang række forhold

Nordjyllands Politis Berigelses-afdeling kunne efter en kort, intens efterforskning anholde en indbrudstyv på fersk gerning mandag over middag. Her kunne politiet også konstatere, at der var tale om gerningsmanden til en række indbrud.
Manden er i dag, 20. september, blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg.

Mandag den 19. september kl. 13:00 kunne Nordjyllands Politis Berigelsesafdeling Nord pågribe en indbrudstyv i Nibe, imens han var i færd med at bryde ind i en villa. 

”Gerningsmanden var ankommet til stedet i bil, og i denne bil fandt vi tyvekoster fra flere andre indbrud i Nibeområdet,” siger efterforskningsleder, politikommissær Ulf Munch Sørensen, der oplyser, at Nordjyllands Politi i alt mistænker ham for 16 indbrud flere steder i Nordjylland, hvoraf størstedelen er begået i Nibeområdet.

Fremstillet i grundlovsforhør  

Den 22-årige mand er i dag, tirsdag kl. 11:00, blevet fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg, hvor han blev varetægtsfængslet indtil den 18 oktober. 

”Vi ser en del indbrud for tiden, og det kan helt sikkert betale sig at være opmærksom i sit nabolag. Derfor opfordrer vi også gerne til, at man hjælper hinanden aktivt ved at tilmelde sig Nabohjælp. Og ser man noget mistænkeligt, så ring til os på telefon 114,” understreger politikommissær Ulf Munch Sørensen.

Ring 112 ved akut brug for politiet

Får du øje på en person, som netop er i færd med at begå indbrud, så ring dog straks til politiet på 112. 

Kommer du hjem til et overstået indbrud, hvor tyven er forduftet igen, så skal du ringe 114.

På www.stopindbrud.dk kan borgere finde nyttige indbrudsforebyggende råd og anvisninger.

Nordjyllands Politi kan af hensyn til den videre efterforskning ikke give flere oplysninger i den konkrete sag.
 

Pressens kontakt i sagen:

Ulf Munch Sørensen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5141 1362
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

8. december 2022

Nordjyllands Politi

Politiet advarer unge: Lad ikke andre bruge din telefon i nattelivet

Nordjyllands Politi ser en ny fremgangsmåde brede sig i nattelivet, hvor svindlere gør unge til ’muldyr’. Derfor råber politiet nu vagt i gevær og håber at nå ud til de unge med især ét centralt budskab.

1. december 2022

Nordjyllands Politi

Hjørring: Politiet søger særligt vidne i voldtægtssag

Nordjyllands Politi modtog den 21. november 2022 en anmeldelse om, at en pige under 15 år er blevet udsat for voldtægt i Christiansgave Park i Hjørring den 21. august 2022. Nu søger politiet et særligt vidne i sagen.

25. november 2022

Nordjyllands Politi

Status på hundebid i eftersøgningssag

En politihund fra Nordjyllands Politi reddede sandsynligvis mandag aften en 32-årig kvindes liv i forbindelse med den omtalte eftersøgningssag fra Slettestrand. Her formåede hunden at finde kvinden i mørke og buskads under den store eftersøgningsindsats, som politiet iværksatte. I forbindelse med, at kvinden var indlagt på sygehuset på grund af hypotermi (underafkøling), konstaterede man, at hun havde mærker efter hundebid.

Forslag