Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

20. september 2022 13:54

Indbrudstyv pågrebet og sigtet for en lang række forhold

Nordjyllands Politis Berigelses-afdeling kunne efter en kort, intens efterforskning anholde en indbrudstyv på fersk gerning mandag over middag. Her kunne politiet også konstatere, at der var tale om gerningsmanden til en række indbrud.
Manden er i dag, 20. september, blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg.

Mandag den 19. september kl. 13:00 kunne Nordjyllands Politis Berigelsesafdeling Nord pågribe en indbrudstyv i Nibe, imens han var i færd med at bryde ind i en villa. 

”Gerningsmanden var ankommet til stedet i bil, og i denne bil fandt vi tyvekoster fra flere andre indbrud i Nibeområdet,” siger efterforskningsleder, politikommissær Ulf Munch Sørensen, der oplyser, at Nordjyllands Politi i alt mistænker ham for 16 indbrud flere steder i Nordjylland, hvoraf størstedelen er begået i Nibeområdet.

Fremstillet i grundlovsforhør  

Den 22-årige mand er i dag, tirsdag kl. 11:00, blevet fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg, hvor han blev varetægtsfængslet indtil den 18 oktober. 

”Vi ser en del indbrud for tiden, og det kan helt sikkert betale sig at være opmærksom i sit nabolag. Derfor opfordrer vi også gerne til, at man hjælper hinanden aktivt ved at tilmelde sig Nabohjælp. Og ser man noget mistænkeligt, så ring til os på telefon 114,” understreger politikommissær Ulf Munch Sørensen.

Ring 112 ved akut brug for politiet

Får du øje på en person, som netop er i færd med at begå indbrud, så ring dog straks til politiet på 112. 

Kommer du hjem til et overstået indbrud, hvor tyven er forduftet igen, så skal du ringe 114.

På www.stopindbrud.dk kan borgere finde nyttige indbrudsforebyggende råd og anvisninger.

Nordjyllands Politi kan af hensyn til den videre efterforskning ikke give flere oplysninger i den konkrete sag.
 

Pressens kontakt i sagen:

Ulf Munch Sørensen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5141 1362
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

17. marts 2023

Nordjyllands Politi

Afgørelse i sag mod træpille-firma

Anklagemyndigheden er nu færdig med at gennemgå det samlede efterforskningsmateriale i sagen vedrørende databedrageri mod virksomheden Pinnerup Træpiller i forbindelse med online-salg af træpiller – en sag, som Nordjyllands Politi har undersøgt siden sidste efterår. Og anklagemyndighedens klare konklusion er, at der ikke er grundlag for at rejse nogen straffesag mod firmaet og personerne bag.

15. marts 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi har afsluttet politiforretning i Skagen

Nordjyllands Politi var tidligere i eftermiddag til stede på en adresse på Corasvej i Skagen i forbindelse med en politiforretning. Her assisterede politiet en læge, som skulle ind i hjemmet til en psykisk uligevægtig person. Politiet forlod adressen igen kl. 15:30.

8. marts 2023

Nordjyllands Politi

Advarsel: Falske 500 kr. sedler i omløb

Nordjyllands Politi har igennem de seneste par uger modtaget og efterforsket i alt 9 anmeldelser vedrørende falske 500 kr.-sedler.

Forslag