Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

28. marts 2023 11:11

Stjålne minilæssere fundet i Hammer Bakker – politiet søger vidner

Fem minilæssere som blev stjålet fra Bøgildsmindevej i Nørresundby natten til søndag, er nu fundet i Hammer Bakker. Minilæsserne stod gemt væk forskellige steder i området og blev fundet én efter én af lokale, samt betjente fra Nordjyllands Politi.

Den foreløbige efterforskning tyder på, at der er tale om i alt tre gerningspersoner. De tiltvang sig adgang til virksomhedens i Nørresundby, ved at bryde gennem en port. Maskinerne er nu leveret tilbage til ejeren, som ud over minilæsserne også fik stjålet en hvid Mercedes Vito-varebil med en stor trailer bagpå. Den brugte gerningspersonerne til at transportere de fem minilæssere med. Varebilen blev fundet kort tid efter, ganske nær gerningsstedet. 
Nordjyllands Politi har tidligere meldt ud at der var stjålet fire minilæssere, men der var retteligt tale om fem. Fire orange og én grå. Den samlede værdi af maskinerne beløber sig til over 2 millioner kroner. 

Efterforskningsleder politikommissær Ulf Munch Sørensen fortæller om den videre proces: 
”Vi har en del tekniske spor, som vi er i fuld gang med at sikre. Derudover efterforsker vi bredt. Vi har desværre ingen mistænkte på nuværende tidspunkt, så alle oplysninger fra offentligheden er yderst velkomne. Har man set mistænkelig færden i området omkring Bøgildsmindevej i tiden op til indbruddet, eller kan genkalde sig at have set minilæsserne blive transporteret, så er vi meget interesserede i at vide det. Måske er oplysningerne ikke decideret fyldestgørende, men alle informationer kan bidrage til sagens opklaring.”

Alle oplysninger skal gå til Nordjyllands Politi på telefon 114. 
 

Minilæsser i Hammer Bakker

Pressens kontaktperson:
Ulf Munch Sørensen, politikommissær, Nordjyllands Politi, telefon 5141 1362


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

12. juli 2024

Nordjyllands Politi

Ingen brandstedsundersøgelse af nedbrændt skolebygning

Nordjyllands Politi får ikke mulighed for – som en del af politiets efterforskningsskridt – at foretage nogen undersøgelse af selve brandstedet efter den storbrand, der udbrød den 30. juni 2024 på Løvvangsskolen i Nørresundby, hvorved den nedlagte skole udbrændte totalt. Det skyldes tilstedeværelsen af flere samtidige omstændigheder.

5. juli 2024

Nordjyllands Politi

Politiet advarer mod sommerindbrud og opfordrer til indbrudssikring

Selvom risikoen for at blive udsat for indbrud har været faldende set over en årrække, så har Nordjyllands Politi fortsat fokus på området – og politikredsen vil gerne opfordre til, at man som borger beskytter sig.

4. juli 2024

Nordjyllands Politi

Ros til studentervogne fra tungvognskontrol

Her om sommeren runger de danske gader af tudende horn og glade, unge mennesker på studenterkørsel. Det er glædeligt at bevidne og festligt ser det ud. Nordjyllands Politi har været med på sidelinjen for at følge op på, at det også går sikkert for sig. Tungvognscenter Nord ved Nordjyllands Politi er tilfredse med niveauet indtil videre.