Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

28. marts 2023 11:11

Stjålne minilæssere fundet i Hammer Bakker – politiet søger vidner

Fem minilæssere som blev stjålet fra Bøgildsmindevej i Nørresundby natten til søndag, er nu fundet i Hammer Bakker. Minilæsserne stod gemt væk forskellige steder i området og blev fundet én efter én af lokale, samt betjente fra Nordjyllands Politi.

Den foreløbige efterforskning tyder på, at der er tale om i alt tre gerningspersoner. De tiltvang sig adgang til virksomhedens i Nørresundby, ved at bryde gennem en port. Maskinerne er nu leveret tilbage til ejeren, som ud over minilæsserne også fik stjålet en hvid Mercedes Vito-varebil med en stor trailer bagpå. Den brugte gerningspersonerne til at transportere de fem minilæssere med. Varebilen blev fundet kort tid efter, ganske nær gerningsstedet. 
Nordjyllands Politi har tidligere meldt ud at der var stjålet fire minilæssere, men der var retteligt tale om fem. Fire orange og én grå. Den samlede værdi af maskinerne beløber sig til over 2 millioner kroner. 

Efterforskningsleder politikommissær Ulf Munch Sørensen fortæller om den videre proces: 
”Vi har en del tekniske spor, som vi er i fuld gang med at sikre. Derudover efterforsker vi bredt. Vi har desværre ingen mistænkte på nuværende tidspunkt, så alle oplysninger fra offentligheden er yderst velkomne. Har man set mistænkelig færden i området omkring Bøgildsmindevej i tiden op til indbruddet, eller kan genkalde sig at have set minilæsserne blive transporteret, så er vi meget interesserede i at vide det. Måske er oplysningerne ikke decideret fyldestgørende, men alle informationer kan bidrage til sagens opklaring.”

Alle oplysninger skal gå til Nordjyllands Politi på telefon 114. 
 

Minilæsser i Hammer Bakker

Pressens kontaktperson:
Ulf Munch Sørensen, politikommissær, Nordjyllands Politi, telefon 5141 1362


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

31. maj 2023

Nordjyllands Politi

Bred indsats mod ulovlige knallerter i Nordjylland

Øget opmærksomhed i det daglige beredskab samt en række målrettede aktioner mod ulovlige knallerter, i maj måned. Det er den indsats, Nordjyllands Politi har lagt for dagen i anledning af, at knallertsæsonen er godt i gang.

27. maj 2023

Nordjyllands Politi

Aalborg karneval - Politiet gør status.

Kildeparken er ved at være tømt for gæster og karnevalsgæsterne er på vej hjem.

27. maj 2023

Nordjyllands Politi

Aalborg karneval - aftenen falder på og festen fortsætter.

Der festes stadig i Kildeparken

Forslag