Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

23. august 2024 22:05

Politiets status på superligaopgør i Aalborg

Aftenens kamp mellem AaB og AGF på Aalborg Portland Park er fløjtet af. Nordjyllands Politi melder om en relativt rolig afvikling med få sigtelser.

Det blev en blæsende august-aften på stadion. Men den blev også forholdsvis rolig, melder Nordjyllands Politi her efter kampen.

 

”Politimæssigt set er kampen afviklet i nogenlunde ro og orden. Vores oplevelse er, at det sportslige har været i centrum for langt de fleste tilskuere,” oplyser fungerende vicepolitiinspektør Mads Hessellund, leder af Nordjyllands Politis indsats under superligakampen.

 

Få sigtelser, ingen anholdte

Nordjyllands Politi har kun ganske få sigtelser relateret til fodboldkampen – ingen om personfarlig kriminalitet. Ingen personer blev anholdt.

 

”Der har dog været fans fra begge klubber, som har maskeret sig og afbrændt fyrværkeri inde på stadion. Og gør man det, risikerer man bøde og/eller karantæne,” siger Mads Hessellund.

 

Nordjyllands Politi ønsker alle tilskuere en god og sikker tur hjem. 

 

Pressen henvises til herefter til vagtcentralens pressetelefon: 5154 1555.

  

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

30. august 2024

Nordjyllands Politi

Beredskaber holder øvelse på Thistedvej den 4. september

Nordjyllands Politi holder øvelse onsdag den 4. september sammen med Beredskabsstyrelsen og sundhedssektoren. Øvelsen foregår på Thistedvej ved Vust kl. 14-23, hvor der derfor vil være omkørsel.

29. august 2024

Nordjyllands Politi

Torsdagens cykelløb i Aalborg afviklet i god ro og orden

Første løbsdag i UCI Gran Fondo World Championship er politimæssigt set afviklet efter planen, uden større udfordringer. Det er status fra Nordjyllands Politi.

29. august 2024

Nordjyllands Politi

Politiet bidrager til sikre rammer for cykelløb i Aalborg

Nordjyllands Politi er til stede under afviklingen af amatør-VM i cykelløb i Aalborg torsdag den 29. august til søndag 1. september 2024. Formål og fokus er at sikre rammerne for en fredelig, festlig og folkelig sportsoplevelse - med så få gener for færdslen som muligt.