Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

27. maj 2023 20:37

Aalborg karneval - aftenen falder på og festen fortsætter.

Der festes stadig i Kildeparken

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Status fra politiet:

Aftenen skrider frem og festlighederne i Kildeparken fortsætter. Vi ser fortsat mange, mere eller mindre berusede og festligt klædte mennesker i gaderne. En del er på vej hjem, og andre fester videre. Politiet opfordrer alle til at passe på hinanden og være opmærksomme i trafikken. Der er mange passagerer på banegården og perronen. Hjemmeværnet har været tilstede, og har hjulpet til med afviklingen.

Politiets leder af indsatsen vicepolitiinspektør Sune Myrup oplyser:
”Der er stadig mange festglade mennesker til stede i Kildeparken, og i resten af byen.
Vi har modtaget en anmeldelse om voldtægt samt en om drugging. Begge sager efterforskes nærmere, og der kan ikke oplyses yderligere på nuværende tidspunkt.”
Herudover kan det oplyses, at der her til aften har været en anholdelse pga. beruselse, en pga. slagsmål samt en anholdt i sag om blufærdighedskrænkelse.

 

Status fra den fremskudte skadestue:

Kenneth Lübcke, enhedschef fra Den præhospitale virksomhed i Region Nordjylland, fortæller om antallet af henvendelser til den fremskudte skadestue ved Ansgars Kirken:
Der har på nuværende tidspunkt været 231 henvendelser, heraf 32 været omkring skadestuen til afrusning og observation.
Det oplyses endvidere, at der har været rekordmange opkald til 112, men langt de fleste er håndteret uden brug af ambulance.
Den fremskudte skadestue er lukket ned kl 20.00, men der er fortsat samaritter på pladsen, som eventuelt kan hjælpe med at få folk henvist til skadestuen. Skadestuen fortæller at der har været travlt, men på niveau med de øvrige år.

Pressens kontakt:

Politiets kommandostation (KSN) pressetelefon (+45) 4022 1240.
Enhedschef Kenneth Lübcke, Den præhospitale virksomhed, Region Nordjylland (+45) 2149 8015.

Pressekontakt under særlige hændelser
Under særlige hændelser, hvor en kommandostation (KSN) oprettes, er pressetelefon (+45) 4022 1240 i drift hos Nordjyllands Politi. Her besvares kun opkald relateret til den aktuelle hændelse.

Hvis denne pressetelefon periodevis ikke besvares under en hændelse, er det pga. hastende opgaver, der vanskeliggør eksklusiv servicering af enkeltmedier. Nordjyllands Politi anbefaler, at nyhedsmediernes journalister følger politiets informationsstrøm på Twitter (@Njylpoliti) og www.politi.dk/aktuelt.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

11. juni 2024

Nordjyllands Politi

Politi og fogedret laver indsats i Frederikshavn og Brønderslev

Nordjyllands Politi vil sammen med fogeden nu nedbringe antallet af borgere i Frederikshavn og Brønderslev kommuner med gæld og verserende fogedsager.

10. juni 2024

Nordjyllands Politi

Brandtekniske undersøgelser afsluttet af brand

Nordjyllands Politi har nu afsluttet sine omfattende brandtekniske undersøgelser af den voldsomme brand i Bælum den 18. maj 2024, hvorved to personer afgik ved døden.

7. juni 2024

Nordjyllands Politi

21-årig mand idømt 5 års ubetinget fængsel i omfattende svindelsag

En 21-årig mand er ved i retten i Aalborg den 7. juni 2024 blevet idømt 5 års ubetinget fængsel i en særdeles omfattende sag om groft bedrageri og databedrageri for ca. 36 millioner kroner i alt. Over 1.000 personer er forurettede i sagen, der har krævet et tæt samarbejde mellem efterforskere og anklagemyndighed i Nordjyllands Politi.