Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

27. maj 2023 20:37

Aalborg karneval - aftenen falder på og festen fortsætter.

Der festes stadig i Kildeparken

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Status fra politiet:

Aftenen skrider frem og festlighederne i Kildeparken fortsætter. Vi ser fortsat mange, mere eller mindre berusede og festligt klædte mennesker i gaderne. En del er på vej hjem, og andre fester videre. Politiet opfordrer alle til at passe på hinanden og være opmærksomme i trafikken. Der er mange passagerer på banegården og perronen. Hjemmeværnet har været tilstede, og har hjulpet til med afviklingen.

Politiets leder af indsatsen vicepolitiinspektør Sune Myrup oplyser:
”Der er stadig mange festglade mennesker til stede i Kildeparken, og i resten af byen.
Vi har modtaget en anmeldelse om voldtægt samt en om drugging. Begge sager efterforskes nærmere, og der kan ikke oplyses yderligere på nuværende tidspunkt.”
Herudover kan det oplyses, at der her til aften har været en anholdelse pga. beruselse, en pga. slagsmål samt en anholdt i sag om blufærdighedskrænkelse.

 

Status fra den fremskudte skadestue:

Kenneth Lübcke, enhedschef fra Den præhospitale virksomhed i Region Nordjylland, fortæller om antallet af henvendelser til den fremskudte skadestue ved Ansgars Kirken:
Der har på nuværende tidspunkt været 231 henvendelser, heraf 32 været omkring skadestuen til afrusning og observation.
Det oplyses endvidere, at der har været rekordmange opkald til 112, men langt de fleste er håndteret uden brug af ambulance.
Den fremskudte skadestue er lukket ned kl 20.00, men der er fortsat samaritter på pladsen, som eventuelt kan hjælpe med at få folk henvist til skadestuen. Skadestuen fortæller at der har været travlt, men på niveau med de øvrige år.

Pressens kontakt:

Politiets kommandostation (KSN) pressetelefon (+45) 4022 1240.
Enhedschef Kenneth Lübcke, Den præhospitale virksomhed, Region Nordjylland (+45) 2149 8015.

Pressekontakt under særlige hændelser
Under særlige hændelser, hvor en kommandostation (KSN) oprettes, er pressetelefon (+45) 4022 1240 i drift hos Nordjyllands Politi. Her besvares kun opkald relateret til den aktuelle hændelse.

Hvis denne pressetelefon periodevis ikke besvares under en hændelse, er det pga. hastende opgaver, der vanskeliggør eksklusiv servicering af enkeltmedier. Nordjyllands Politi anbefaler, at nyhedsmediernes journalister følger politiets informationsstrøm på Twitter (@Njylpoliti) og www.politi.dk/aktuelt.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Tungvognskontrol på E45 viser plads til forbedringer

Tungvognscenter Nord afholdte, sammen med en række aktører, tungvognskontrol torsdag den 18. april 2024 nord for Randers på motorvej E45. Kontrollen afslørede plads til forbedringer.

18. april 2024

Nordjyllands Politi

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.