Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

10. juni 2024 13:00

Brandtekniske undersøgelser afsluttet af brand

Nordjyllands Politi har nu afsluttet sine omfattende brandtekniske undersøgelser af den voldsomme brand i Bælum den 18. maj 2024, hvorved to personer afgik ved døden.

Og det er, på grundlag af disse undersøgelser, politiets vurdering, at branden var påsat, ligesom undersøgelserne samt politiets øvrige efterforskningsskridt også har ledt Nordjyllands Politi til den vurdering, at den 54-årige afdøde kvinde er blevet dræbt. Det er ligeledes efterforskningens vurdering, at det er den 54-årige mand, der har dræbt den 54-årige kvinde. Herefter er branden blevet påsat, hvorpå han har taget sit eget liv.

Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær ved Nordjyllands Politi, Carsten Straszek.

"Af hensynet til de pårørende, der er i stor sorg, så ønsker vi ikke at kommentere yderligere på, hvilke konkrete omstændigheder det er, som leder os frem til vores konklusioner, eller hvilke oplysninger det er, som vi i den forbindelse har lagt vægt på. Det beder vi - af hensynet til de pårørende - om offentlighedens forståelse og respekt for," siger politikommissær Carsten Straszek, der heller ikke vil kommentere på et muligt motiv.

Politikommissæren kan dog understrege, at Nordjyllands Politi ikke i forbindelse med det meget omfattende efterforskningsarbejde er stødt på oplysninger eller har fundet beviser, der kunne tyde på, at der har været andre end de to afdøde personer til stede på adressen på gerningstidspunktet.

Nordjyllands Politi har ingen yderligere kommentarer til efterforskningen, som fortsat pågår, og politikredsen kan slutteligt oplyse, at de pårørende har frabedt sig enhver kontakt med pressen.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

21. juni 2024

Nordjyllands Politi

Dømt for gentagne tilfælde af stalking mod ekskæreste

En 49-årig, nordjysk mand er gentagne gange blevet dømt og fængslet for stalking af sin ekskæreste over en længere årrække, og senest resulterede bare tre forsøg på indirekte kontakt i en dom på tre måneders ubetinget fængsel til den pågældende. Dén dom faldt ved Retten i Aalborg den 18. juni 2024.

19. juni 2024

Nordjyllands Politi

Efterlysning af mistænkt mand til vold

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en voldssag, der skete den 12. juni 2024 i Storvorde. Her blev en buschauffør tildelt en skalle samt hårde skub af en ukendt gerningsmand. Siden har politiet arbejdet intenst med sagen for at pågribe den mistænkte. Desværre, indtil videre, uden resultat. Og derfor beder politikredsen nu om offentlighedens hjælp til at få fastlagt identiteten på den mistænkte person i sagen. Oplysninger i sagen skal gives på telefon 114.

19. juni 2024

Nordjyllands Politi

Kano strandet ved Sebbersund i Nibe - hvem ejer den?

Nordjyllands Politi efterlyser ejeren til en hvid og blå kano. Kanoen blev fundet strandet ved Sebbersund i Nibe den 23. maj 2024.