Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

1. juli 2020 13:19

Formodet gerningsmand til vold i Hjørring efterlyses

I forbindelse med en voldsepisode begået lørdag d. 27. juni 2020 kl. 23.45 sket i Christiansgave Park i Hjørring blev to yngre mænd overfaldet af en ukendt yngre mand. Politiet har brug for offentlighedens hjælp til at fastlægge identiteten på den formodede gerningsmand. Også vidner til episoden efterlyses af politiet.

Efterlysning

Efterlysningen er aflyst, og signalementer derfor fjernet.

 

Forud for voldshandlingen var gået en episode, hvor to kammerater – de to yngre mænd – gik og snakkede sammen i den østlige del af Christiangave Park, ud mod Korsgade. Her mødte de tre drenge og en pige, der tilsyneladende var i færd med at drille et pindsvin.

De to kammerater opfordrede gruppen på de fire personer til at stoppe deres forehavende. Dét udviklede sig til en uoverensstemmelse og en efterfølgende diskussion. 

”Uenigheden afstedkom, at en yngre mand fra gruppen på fire personer tildelte de to kammerater slag i ansigtet med både knytnæve og med en flaske,” siger lederen af politiets efterforskning i sagen, politikommissær ved Nordjyllands Politi, Michael Karstenskov, der tilføjer, at den ene af de forurettede som følge af de tildelte slag fik knust tre af sine tænder. 

”Vi ser med stor alvor på denne sag, og vi efterforsker den som grov vold,” understreger politikommissæren, ”derfor vil vi gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger, som kan bidrage til sagens opklaring. Vi hører også gerne fra den formodede gerningsmand selv.”  

Den formodede gerningsmand beskrives som: 
A. [signalement fjernet]

De øvrige i gruppen signaliseres som: 
B. [signalement fjernet]
C. [signalement fjernet]
D. [signalement fjernet]

Mens episoden udspillede sig, kom yderligere fire personer til, men disse forholdt sig dog i baggrunden. 

”Men dem vil vi også gerne i kontakt med. Deres udsagn kan være nødvendig for sagens fulde belysning,” understreger Michael Karstenskov. 

Nordjyllands Politi sidder klar ved telefonerne. Så ring straks 114, hvis du har oplysninger i sagen. 

 

Pressens kontaktperson: 

Michael Karstenskov, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5119 1656,

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.