Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

6. marts 2020

Indbrud forpurret af snarrådig borger

I går eftermiddags, torsdag 5. marts 2020 kl. 14.35, indgik der anmeldelse om, at der ved en villa i Aalborg var set en person, der forsøgte at sparke en kælderdør op. Forsøget lykkedes dog ikke; og manden forsvandt.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Små to timer senere vendte manden dog tilbage til villaen. Men han blev nu råbt an af et vidne, fordi vidnet kunne genkende manden fra det første forsøg.
 
”Det snarrådige vidne alarmerede samtidig os, og vidnet kunne føre patruljen frem til manden, som vores patrulje fik anholdt og sigtet for forsøg på indbrud,” siger politikommissær Mikkel Brügmann. 
 
Politikommissæren oplyser, at den anholdte er en 28-årig mand fra lokalområdet.
 
”Da kollegerne anholdt den 28-årige, fandt de ham i besiddelse af smykker, og vores efterfølgende efterforskning viste, at smykkerne stammede fra et andet villaindbrud i nærheden, der var begået i løbet af dagstimerne samme dag, altså i torsdags,” forklarer Mikkel Brügmann.
 
Nordjyllands Politi vil gerne takke vidnet for straks at kontakte politiet. 
 
”Vidnets hurtige reaktion betød, at vi kunne pågribe gerningsmanden til disse indbrud – og samtidig kunne vi forhindre ham i begå flere indbrud,” lyder det fra en tilfreds politikommissær. 
 
Den 28-årige mand blev i dag, 6. marts 2020, fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, hvor han blev fængslet i fire uger. 
 
Pressens kontaktperson: 
* Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi.
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

18. september 2020

Nordjyllands Politi

Tidsbegrænset opholdsforbud i Jomfru Ane Gade og Jomfru Anes Gård i Aalborg

Nordjyllands Politi har for at forhindre spredning af cornavirus/covid-19 udstedt et midlertidigt og tidsbegrænset opholdsbud for Aalborgs festgade, Jomfru Ane Gade, gældende fra lørdag d. 19. september 2020 kl. 22.00. Samtidig skærper politiet indsatsen i restaurationsmiljøet i hele Nordjylland.

15. september 2020

Nordjyllands Politi

Adskillige tilfælde af tyveri fra varebiler

I løbet af den 14. og 15. september 2020 har Nordjyllands Politi haft cirka 10 tilfælde af tyverier fra varebiler i politikredsen. Gerningsstederne for tyverierne er i en række byer: Storvorde, Gistrup, Kongerslev, Løgstør og Ranum.

14. september 2020

Nordjyllands Politi

Kontrol: Mange kørte for hurtigt gennem vejarbejde

Torsdag 10. september 2020 afholdt Nordjyllands Politi en hastighedsmåling på motorvej E39 ved Rasteplads Vildmosen. Der var på denne strækning nedsat hastighed til 80 km/t på grund af vejarbejde. Færdselspolitiet har netop opgjort status på kontrollen – og resultatet er ikke opløftende. Mange kørte alt for hurtigt gennem vejarbejdet.

Afvis cookies