Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

6. marts 2020

Indbrud forpurret af snarrådig borger

I går eftermiddags, torsdag 5. marts 2020 kl. 14.35, indgik der anmeldelse om, at der ved en villa i Aalborg var set en person, der forsøgte at sparke en kælderdør op. Forsøget lykkedes dog ikke; og manden forsvandt.

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Små to timer senere vendte manden dog tilbage til villaen. Men han blev nu råbt an af et vidne, fordi vidnet kunne genkende manden fra det første forsøg.
 
”Det snarrådige vidne alarmerede samtidig os, og vidnet kunne føre patruljen frem til manden, som vores patrulje fik anholdt og sigtet for forsøg på indbrud,” siger politikommissær Mikkel Brügmann. 
 
Politikommissæren oplyser, at den anholdte er en 28-årig mand fra lokalområdet.
 
”Da kollegerne anholdt den 28-årige, fandt de ham i besiddelse af smykker, og vores efterfølgende efterforskning viste, at smykkerne stammede fra et andet villaindbrud i nærheden, der var begået i løbet af dagstimerne samme dag, altså i torsdags,” forklarer Mikkel Brügmann.
 
Nordjyllands Politi vil gerne takke vidnet for straks at kontakte politiet. 
 
”Vidnets hurtige reaktion betød, at vi kunne pågribe gerningsmanden til disse indbrud – og samtidig kunne vi forhindre ham i begå flere indbrud,” lyder det fra en tilfreds politikommissær. 
 
Den 28-årige mand blev i dag, 6. marts 2020, fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, hvor han blev fængslet i fire uger. 
 
Pressens kontaktperson: 
* Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi.
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

20. maj 2020

Nordjyllands Politi

Aflysning af efterlysning

Nordjyllands Politi aflyser hermed efterlysning af den 26-årige kvinde, der tidligere blev eftersøgt i offentligheden søndag 17. maj 2020.

19. maj 2020

Nordjyllands Politi

Politiet efterforsker mulig matchfixing-sag

Nordjyllands Politi modtog i februar 2020 en anmeldelse om såkaldt matchfixing relateret til fodboldklubben AaB.

19. maj 2020

Nordjyllands Politi

Tre personer sigtes for drab

Den 52-årige mand, der i går, 18. maj 2020, først på aftenen blev anholdt i Frederikshavn af Nordjyllands Politi, bliver i dag fremstillet i et grundlovsforhør. Politiet sigter ham for at overtræde straffelovens § 237, der omhandler manddrab.

Afvis cookies