Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

29. marts 2020

Massiv efterforskning af drengs dødsfald – person anholdt

Nordjyllands Politi modtog lørdag morgen, den 28. marts 2020, en anmeldelse om en dødfunden person ved idrætsanlægget i Hørby i Vendsyssel. Politiet kan i dag bekræfte, at den afdøde er en 15-årig dreng, der stammer fra lokalområdet. En mand er anholdt i forbindelse med sagen.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Det oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Sune Myrup.

På grund af omstændighederne, som den 15-årige blev fundet – og som politiet ikke ønsker at redegøre nærmere for på nuværende tidspunkt af hensynet til sagen – blev der i løbet af lørdagen efterforsket massivt med henblik på at kortlægge drengens færden op til dødsfaldet. Politiet har ligeledes foretaget adskillige yderligere efterforskningsskridt i sagen, herunder forhøringer, afhøringer og en lang række af tekniske undersøgelser på og omkring findestedet. 

 

Tragisk sag 

Dette efterforsknings-arbejde afstedkom, at politiet i går aftes, kl. 22.20, kunne skride til anholdelse af en 32-årig mand, der er bosiddende i Frederikshavns kommune. Han er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 250 ved at have efterladt den 15-årige dreng i hjælpeløs tilstand.

”Det er en meget tragisk sag, som vi har efterforsket intenst, siden anmeldelsen indløb til os lørdag morgen kl. 08.08,” siger vicepolitiinspektør Sune Myrup, og han tilføjer, at politiets efterforskning har kunnet påvise, at der forud for dødstidspunktet har været kontakt mellem afdøde og den nu anholdte mand. En kontakt, som politiet af hensynet til efterforskningen, ikke på nuværende tidspunkt kan uddybe. 

”Men det er med baggrund i denne kontakt – og selvfølgelig de øvrige oplysninger, som vores efterforskning har tilvejebragt – at vi i dag fremstiller den anholdte mand i et grundlovsforhør med krav om fængsling,” fortæller vicepolitiinspektør Sune Myrup.

Den anholdte bliver fremstillet i dag kl. 11.00 ved et lukket grundlovsforhør, der foregår ved retten i Hjørring.

Imens forsætter Nordjyllands Politi sit efterforskningsarbejde i sagen, hvilket blandt andet indebærer yderligere afhøringer og forskellige undersøgelser, herunder tekniske – og af hensynet til det lukkede grundlovsforhør og det videre efterforskningsarbejde har politiet lige nu ingen yderligere informationer til offentligheden.  

 

Mediernes kontaktperson:

Sune Myrup, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 4030 9359
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

3. juli 2020

Nordjyllands Politi

Efterforskning af mulig matchfixing standses

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har 3. juli 2020 truffet afgørelse om at standse efterforskningen i sagen om mulig matchfixing relateret til fodboldklubben AaB.

3. juli 2020

Nordjyllands Politi

Politiet råder nu Skyland Beach Camp til at lukke

Nordjyllands Politi vurderer nu, at Skyland Beach Camp i Øster Hurup i praksis og samlet set er et arrangement i strid med forsamlingsforbuddet. Politiet råder derfor arrangørerne til at lukke konceptet. Almindelig camping er tilladt.

2. juli 2020

Nordjyllands Politi

29-årig mand sigtes for omfattende kriminalitet

Nordjyllands Politi fremstiller senere i dag en 29-årig litauisk mand i et grundlovsforhør, sigtet for adskillige tilfælde af indbrud og omfattende tilfælde af databedrageri. Manden blev afhentet i Litauen af betjente fra Nordjyllands Politi efter et internationalt samarbejde.

Afvis cookies