Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

22. september 2023 19:07

Nordjyllands Politi lukker rockerklubhus i Nørresundby midlertidigt

Nordjyllands Politi har netop udstedt opholdsforbud i rockerklubhus på Østergade i Nørresundby.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Opholdsforbuddet gælder for ejendommen på Østergade 24, 9400 Nørresundby, tilhørende Hells Angels, hvor Nordjyllands Politi forbyder enhver adgang til adressen.

Opholdsforbuddet træder i kraft den 22. september 2023 klokken 19:00 og gælder indtil videre frem til den 6. oktober klokken 19:00.

Overtrædelse af forbuddet kan straffes med fængsel i op til to år.

”Der er tale om et præventivt tiltag, idet vi kan se et forhøjet, aktuelt trusselsniveau i forbindelse med en verserende konflikt. Vi vurderer, at der er en betydelig risiko for angreb på ejendommen, så for at sikre trygheden i området, har vi iværksat opholdsforbuddet,” siger chefpolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen, Nordjylland Politi.

Chefpolitiinspektøren understreger desuden: ”Man vil i den kommende tid opleve, at politiet sætter ind med skærpet patruljering i området og borgere er altid velkomne til at rette henvendelse til politiet, hvis de har spørgsmål eller føler sig utrygge.”

 

 

Pressens kontakt

Chefpolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen: 2270 1294

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

1. juli 2024

Nordjyllands Politi

Brand i Nørresundby: Afvarsling udsendt – men vær fortsat opmærksom

Myndighederne har, i forbindelse med branden på Løvvangskolen i Nørresundby, udsendt en række beredskabsmeddelelser, som er blevet modtaget af borgere i en bred radius omkring det berørte område. Der er nu udsendt en afvarsling, men de beboere der måtte befinde sig i røgfanen, skal fortsat være opmærksomme og lukke vinduer og døre.

1. juli 2024

Nordjyllands Politi

Brand i Nørresundby: Beboere i området skal stadig være opmærksomme

Branden på den nedlagte skole i Nørresundby, Løvvangskolen, har fat i flere af skolens bygninger, men ilden er under kontrol. Røgudviklingen er fortsat kraftig, så beboere i området skal holde sig inden døre og holde vinduer og døre lukkede. Har man et ventilationsanlæg i sit hus bør dette slukkes.

1. juli 2024

Nordjyllands Politi

Brand i Nørresundby: Luk vinduer og døre

I aftes omkring klokken 21:30 udbrød der brand på Løvvangsskolen i Nørresundby. Branden har haft fat natten igennem i skolens bygninger, men brandvæsenet har nu kontrol over ilden. Politiet opfordrer beboere i nærheden til at holde sig inden døre, lukke vinduer og døre, samt slukke for ventilationsanlæg.