Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

25. juni 2024 10:02

Politiet har øje på de nordjyske strande

Sommervejret er vendt tilbage og med den måske også trangen til lidt for kåd kørsel på strandene. Nordjyllands Politi vil lave kontroller og minder om, at bilister altid skal køre efter skiltning og forhold - også på strande.

Efter en kedelig periode med regn og blæst er varmen vendt tilbage, og det får Operativ Færdsel i Nordjyllands Politi – helt erfaringsbaseret – til at minde bilisterne om god skik på strandene:

 

”Der er ikke mange steder i landet, hvor motorkørsel på selve strandene er tilladt. Det er unikt for Nordjylland. Men det skal gerne være en sikker og tryg oplevelse for alle at besøge strandene – for eksempel i Løkken og Blokhus – og derfor vil vi gerne minde folk om, at man altid skal køre efter skiltningen og efter forholdene,” siger politikommissær Hjalte Reines, leder af Operativ Færdsel, Nordjyllands Politi.

 

Og han har tænkt sig at supplere de gode råd til bilisterne med uniformeret opmærksomhed:

 

”Vi foretager løbende kontroller hen over sommeren på alle de nordjyske strande, hvor vi vurderer, at det er relevant, og vi reagerer også på de henvendelser, vi får, hvis der bliver kørt uhensigtsmæssigt på strandene,” lyder det fra Hjalte Reines.

 

I mange tilfælde vil der være skiltet med en hastighedsbegrænsning ved nedkørslerne til strandene – eksempelvis maks. 30 km/t. Det gælder dog altid – skiltning eller ej – at man, jf. færdselslovens § 41, skal køre efter forholdene og tage hensyn til andres sikkerhed.

 

Pressens kontakt:

Hjalte Reines, politikommissær, Operativ Færdsel, Nordjyllands Politi, tlf. 5183 9456

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

21. juni 2024

Nordjyllands Politi

Dømt for gentagne tilfælde af stalking mod ekskæreste

En 49-årig, nordjysk mand er gentagne gange blevet dømt og fængslet for stalking af sin ekskæreste over en længere årrække, og senest resulterede bare tre forsøg på indirekte kontakt i en dom på tre måneders ubetinget fængsel til den pågældende. Dén dom faldt ved Retten i Aalborg den 18. juni 2024.

19. juni 2024

Nordjyllands Politi

Efterlysning af mistænkt mand til vold

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en voldssag, der skete den 12. juni 2024 i Storvorde. Her blev en buschauffør tildelt en skalle samt hårde skub af en ukendt gerningsmand. Siden har politiet arbejdet intenst med sagen for at pågribe den mistænkte. Desværre, indtil videre, uden resultat. Og derfor beder politikredsen nu om offentlighedens hjælp til at få fastlagt identiteten på den mistænkte person i sagen. Oplysninger i sagen skal gives på telefon 114.

19. juni 2024

Nordjyllands Politi

Kano strandet ved Sebbersund i Nibe - hvem ejer den?

Nordjyllands Politi efterlyser ejeren til en hvid og blå kano. Kanoen blev fundet strandet ved Sebbersund i Nibe den 23. maj 2024.