Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

27. maj 2023 12:40

Politiets foreløbige status på Aalborg karneval

Nu er mange af deltagerne i optoget nået til Kildeparken. Nordjyllands Politi melder, at optoget indtil nu er forløbet festligt og ganske roligt uden de store hændelser. Kun én kortvarig anholdelse.

Hvordan er optoget gået?

Spærringen på Limfjordsbroen er nu ophævet. 
Festen fortsætter i Kildeparken og musikprogrammet er startet kl. 11.00. 

Vicepolitiinspektør Henrik Skals fortæller: ”Indtil videre går det planmæssigt frem, og vi har kun ganske få gange måtte gribe ind over for nogle småforseelser. Der har været en enkelt anmeldelse om uoverensstemmelser mellem nogle personer, som førte til en kortvarig anholdelse, hvor én person blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Generelt er karnevallet ellers forløbet roligt indtil nu”.

Kenneth Lübcke, enhedschef fra Den præhospitale virksomhed i Region Nordjylland, oplyser: ”Sammenlignet med sidste år har det været et særdeles roligt karneval indtil nu. Vi har på nuværende tidspunkt behandlet 10 personer i den fremskudte skadestue ved Ansgars Kirke. Der har været tale om småskader pga. glasskår. Derudover har vi haft 5 ambulancekørsler relateret til karneval”.

 

Hvad så nu?

”Vi er stadig tilstede i optoget, og vi vil være tilstede i Kildeparken hele dagen. Den mobil politistation står lige over for Kildeparken ved Ansgars Kirken.  Vi sørger for at være synlige og skabe tryghed. Skulle der opstå uroligheder, står politiet klar til at gribe ind.” oplyser vicepolitiinspektør Henrik Skals.

 

Et par gode råd:

Drik vand, husk dine venner, pas på dine ting og skulle der opstå kontroverser, så tag fat i en af vores dialogbetjente i de gule veste, men det er også en god ide at gå væk fra situationen. 

Har du brug for at komme i kontakt med politiet, kan du henvende dig ved den mobile politistation eller ringe på 114.

 

Hittegods

Hvis du finder tabte mobiltelefoner, tegnebøger eller andet eller har du mistet noget, kan du henvende dig på politigården i Jyllandsgade. Ekspeditionen er åben i dag frem til kl. 23.00 og i morgen fra kl. 07.00 til kl. 23.00. 

 

Pressens kontakt:

Politiets kommandostation (KSN) pressetelefon (+45) 4022 1240 

Pressekontakt under særlige hændelser

Under særlige hændelser, hvor en kommandostation (KSN) oprettes, er pressetelefon (+45) 4022 1240 i drift hos Nordjyllands Politi. Her besvares kun opkald relateret til den aktuelle hændelse. 
 
Hvis denne pressetelefon periodevis ikke besvares under en hændelse, er det pga. hastende opgaver, der vanskeliggør eksklusiv servicering af enkeltmedier. Nordjyllands Politi anbefaler, at nyhedsmediernes journalister følger politiets informationsstrøm på Twitter (@Njylpoliti) og www.politi.dk/aktuelt

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

11. juni 2024

Nordjyllands Politi

Politi og fogedret laver indsats i Frederikshavn og Brønderslev

Nordjyllands Politi vil sammen med fogeden nu nedbringe antallet af borgere i Frederikshavn og Brønderslev kommuner med gæld og verserende fogedsager.

10. juni 2024

Nordjyllands Politi

Brandtekniske undersøgelser afsluttet af brand

Nordjyllands Politi har nu afsluttet sine omfattende brandtekniske undersøgelser af den voldsomme brand i Bælum den 18. maj 2024, hvorved to personer afgik ved døden.

7. juni 2024

Nordjyllands Politi

21-årig mand idømt 5 års ubetinget fængsel i omfattende svindelsag

En 21-årig mand er ved i retten i Aalborg den 7. juni 2024 blevet idømt 5 års ubetinget fængsel i en særdeles omfattende sag om groft bedrageri og databedrageri for ca. 36 millioner kroner i alt. Over 1.000 personer er forurettede i sagen, der har krævet et tæt samarbejde mellem efterforskere og anklagemyndighed i Nordjyllands Politi.