Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

3. april 2022 21:01

Politiet: Rolig afvikling af fodboldkampen mellem AaB og FCK

Siden slutfløjtet på Aalborg Portland Park har Nordjyllands Politi været synlige i området for at skabe den nødvendige tryghed for tilskuerne.

”Det er vigtigt for os, at alle fodboldtilskuere kan følge sig trygge - også når de forlader stadion”, fortæller vicepolitiinspektør, Søren Pejtersen. Nordjyllands Politi har været synlige i Aalborg både før, under og efter fodboldkampen. ”Vi vægter højt, at alle kan tage til fodbold og få en god oplevelse, uanset tilknytningsforhold” siger lederen af aktionen. Han fortæller ligeledes, at stemningen altovervejende har været god blandt alle fansene. Fodbolden har været i højsædet og det takker vi for. 

Nordjyllands Politi har i begrænset omfang måtte skride ind med sigtelser. Der har været meget få overtrædelser af ordensbekendtgørelsen, samt en overtrædelse af fyrværkeriloven og et tyveriforhold af et fodboldtørklæde. Der har ikke været foretaget anholdelser i forbindelse med afviklingen af fodboldkampen. 

Nordjyllands Politi var meget synlige uden for Aalborg Portland Park efter kampens afslutning. ”Det gør vi for at skabe tryghed og være forebyggende over for uorden”, siger vicepolitiinspektør, Søren Pejtersen. 

FCK’s medrejsende fans fra København blev efter kampen guidet ud i deres busser tæt på stadion. Derefter blev de fulgt godt på vej ud af Aalborg af politiets motorcykelbetjente. 

Nordjyllands Politi ønsker alle tilskuere en god og sikker tur hjem. 
Politiets indsats i forbindelse med fodboldkampen betragtes nu som afsluttet. 

Pressen henvises til herefter til vagtcentralens pressetelefon: 5154-1555.  

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.

8. april 2024

Nordjyllands Politi

36-årig mand varetægtsfængslet efter knivstik

Den 36-årige mand, der søndag aften blev anholdt i forbindelse med et tilfælde af knivstikkeri begået i Hobro, er i dag, den 8. april 2024, blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Offeret, en 35-årig mand, blev behandlet på sygehuset for sine skader, men han var dog ikke i livsfare. ​

6. april 2024

Nordjyllands Politi

48-årig mand anholdt for tricktyverier

I går aftes, den 5. april 2024 kl. 19.08, blev en 48-årig mand anholdt af Nordjyllands Politi. Politiet sigter manden for en stribe af tricktyverier. Den mistænkte er dags dato, den 6. april, blev varetægtsfængslet. ​