Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

28. november 2021 18:02

Status: Fredelig opstart på kampen mellem Aab og FCK

Kampen mellem AaB og FCK er netop fløjtet i gang på Aalborg Portland Park. Nordjyllands Politi har forud for kampen været til stede i Aalborgs gader.

"Vi ønsker at være synlige og dermed være med til at skabe tryghed i byen, så tilskuerne kan komme fredeligt frem til stadion. AaB's fans havde arrangeret en march fra Aalborg midtby og frem til stadion, og den blev fulgt af blandt andre vores dialogbetjente i gule veste," forklarer vicepolitiinspektør Sune Myrup.

I marchen frem mod stadion deltog ca. 200 feststemte AaB-fans, og gåturen blev afviklet fredeligt som forventet, lyder det fra politiet.

"Vi tilpasser løbende vores indsats efter, at en fodboldkamp både før, under og efter en kamp skal kunne afvikles som en festlig begivenhed," siger Sune Myrup."– så vi følger selvfølgelig fortsat begivenheden."

FCK fans er også repræsenteret på stadion – der er blandt andet ankommet 5 fanbusser med tilskuere fra Sjælland.


Pressens kontakt:

KSN pressetelefon 4022 1240

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

21. januar 2022

Nordjyllands Politi

Mand varetægtsfængslet for bedrageri

Nordjyllands Politi har i går, 20. januar 2022, anholdt en 29-årig mand, som man mistænker for flere tilfælde af bedrageri over en længere periode.

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Hjælp politiet med at identificere potentielle tyvekoster

Nordjyllands Politi har i forbindelse med en tyveri-efterforskning hos en mistænkt d. 5. januar 2022 beslaglagt en større mængde af effekter, som politiet mener stammer fra tyveriforhold – og alle disse genstande, mest smykker, ønsker politiet nu at få tilbage i hænderne hos de rette ejerfolk via en efterlysning i offentligheden. De beslaglagte genstande stammer fra en sag, hvor politiet mistænker en person, der var ansat ved Hjemmeplejen i Rebild Kommune, for at stjæle fra ældre borgere i kommunen.

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Sag undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed

Nordjyllands Politi var i går aftes massivt til stede på og omkring en adresse i Aalborgs Vestby. Vores tilstedeværelse havde baggrund i, at der var mistanke om, at en person i en lejlighed var i besiddelse af et våben