Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

9. september 2021 11:13

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 08.-09. september 2021

Tyverier fra biler, hærværk og hittehash. Her er uddrag af døgnrappporten fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra varebil

Helsingør: Klokken 07.02 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 07.00 var blevet klippet hul i siden på en varebil, der havde holdt parkeret nær Hestens Bakke, hvorefter der var blevet stjålet værktøj fra køretøjets kabine.

Samme type anmeldelse indløb klokken 07.15 – her havde varebilen holdt parkeret på en p-plads nær Piskesmældet imellem tirsdag klokken 17.00 og anmeldelsestidspunktet.

Klokken 08.17 indløb der ligeledes en anmeldelse om et sådan forhold – her havde varebilen holdt parkeret på en p-plads nær Hestens Bakke imellem tirsdag klokken 21.00 og onsdag klokken 07.10.

Også klokken 09.36 modtog politiet en anmeldelse om tyveri af værktøj fra en varebil, der var blevet klippet op. Her havde varebilen holdt parkeret på en p-plads ved Piskesmældet imellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 06.50.

Færdselsuheld

Skævinge: Klokken 07.54 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Amtsvejen ved Store Lyngbyvej. En bil ført af en 45-årig kvinde fra Skævinge kørte fra Store Lyngbyvej ud på Amtsvejen, hvorved den blev påkørt af bil ført af en 47-årig kvinde fra Frederiksværk. Der skete betydelig materiel skade, men ingen personskade ved uheldet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 45-årige blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Tyveri af barnevogn

Hillerød: Klokken 08.59 blev det anmeldt fra en bolig på Ødamsvej, at der tirsdag imellem klokken 15.45 og 16.00 var blevet stjålet en barnevogn fra boligens have.

Vold

Gilleleje: Klokken 13.43 anmeldte en 54-årig mand fra Gentofte, at han havde været udsat for vold foran en adresse på Stæremosen, idet han ifølge anmeldelsen var blevet tildelt to knytnæveslag i ansigtet. Den 54-årige forklarede, at han havde været i forhaven på adressen for at tage billeder af en båd, der skulle sælges, da to mænd dukkede op og skældte ham ud for at befinde sig på stedet, hvorefter den 54-årige blev tildelt to knytnæveslag, inden de to mænd kørte fra stedet i en hvid kassevogn. De to fremmede mænd beskrives som A: Mand, cirka 50-65 år gammel, dansk af udseende, 185-195 cm høj, mørkt hår, muskuløs af bygning, med fuldskæg, iført blåt arbejdstøj/blå kedeldragt. B: Mand, cirka 60 år gammel, dansk af udseende, almindelig af bygning, cirka 185 cm høj, halvskaldet, iført blåt arbejdstøj.

Færdselsuheld

Gørløse: Klokken 14.19 blev det anmeldt, at der var sket et solofærdselsuheld på Hovedvejen i krydset ved Roskildevej, idet en motorcykel ført af en 28-årig mand fra Slangerup var skredet ud i en kurve inden Roskildevej, da han kørte ad Hovedvejen i sydlig retning. Politi og ambulance blev sendt til stedet, og da manden var lettere tilskadekommen, blev han taget med på hospitalet for at modtage behandling for sine skader.

Indbrud i container

Frederiksværk: Klokken 14.43 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 14.40 havde været indbrud i en container stående på Strandgade nær Frederiksværk Gymnasium. Her var en lås skåret over, hvorefter der var sket indstigning. Gerningspersonerne havde i den forbindelse stjålet værktøj.

Butikstyveri

Hillerød: Klokken 14.48 anmeldte en butiksdetektiv fra Slotsarkaderne, at de havde pågrebet to piger under den kriminelle lavalder, der havde forsøgt at stjæle varer for i alt 934 kroner. Politi og forældre kørte til stedet, hvor de to piger blev afhørt, hvorefter pigerne grundet deres unge alder blev overdraget til deres forældre. Også de sociale myndigheder blev underrettet om episoden.

Cyklist kørte ind i bil

Farum: En 27-årig mandlig cyklist fra Hellerup måtte onsdag eftermiddag en tur til tjek på skadestuen efter han var kørt ind i en bil, der holdt på Frederiksborgvej. Uheldet skete klokken 17.09.

Lygte knust

Græsted: En Hyundai, som holdt i Græsted Park, har mellem tirsdag aften og onsdag middag fået knust en tågeforlygte. Hærværket blev anmeldt klokken 18.36.

Hash fundet ved skur

Kgs. Lyngby: Onsdag aften klokken 18.50 blev der fundet nogle salgsposer med hash ved et skraldeskur på Gammel Bagsværdvej. Poserne blev taget med på politigården og registreret som hittestof.

Røg fra bremser

Gentofte: Onsdag aften klokken 19.10 kom en anmeldelse om brand i en bil, der holdt på Ved Stadion. Det vidste sig imidlertid, at der ikke var tale om brand, men derimod røg fra bremserne, der var blevet overophedede, formentlig fordi bilen havde kørt mens håndbremsen var aktiveret.

Fik stjålet taske

Helsingør: En forglemmelse medførte onsdag aften, at en 34-årig kvinde fik stjålet sin taske på toilettet på McDonald´s. Her havde hun hængt tasken på en knage, men glemte at tage den med, da hun forlod stedet, og da hun kom tilbage, var tasken væk. Det viste sig senere på aftenen, at de dankort, som lå i tasken var forsøgt brugt på Blichersvej og ud fra videoovervågningen fra stedet, skulle der var tale om en dreng på 10-12 år.

Sigtet for besiddelse af peberspray

Farum: En 23-årig mand fra Farum blev onsdag aften klokken 20.30 truffet ved Q8 på Frederiksborgvej, hvor han var i besiddelse af en peberspray. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Pc stjålet fra bil

Gentofte: Mellem klokken 16.00 og 16.30 onsdag eftermiddag blev der stjålet en bærbar pc fra en bil, som holdt på Nybrovej.

Radio og gps stjålet

Helsingør: Fra en bil, der holdt på Hestens Bakke, er der klokken 01.49 natten til torsdag stjålet en radio samt gps. Tyven har knust bilens siderude for at få adgang til bilen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 08.-09. september 2021

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 18.-19. august 2022

Narkokørel, indbrud, hittehash og sigtelser for cykeltyveri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 17.-18. august 2022

Sammenstød, tyveri, besiddelse af hash og unge, som ikke kunne tale ordenligt. Her er uddrag af døgnrapporten

17. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. august 2022

Tyveri, hashfund og færdselsuheld. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag