Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

12. juli 2024 10:58

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 11. - 12. juli 2024

Røveri, spirituskørsel og musik til ulempe. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Kørte over for rødt, Charlottenlund

En 28-årig kvindelig bilist fra Rødovre kørte kl. 10.38 ad Bernstorffsvej i nordlig retning, hvor kvinden ville køre lige over i lyskrydset Bernstorffsvej/L E Bruuns Vej/Maltegårdsvej. Kvinden kørte igennem lyskrydset mens der var rødt, hvilket betød, at kvinden påkørte en 36-årig mandlig bilist fra Randers, som befandt sig midt i krydset, idet han kørte overfor grønt lys. Under påkørslen af den 36-årige mandelige bilist fortsatte kvindens bil over i en bil tilhørende en 89-årig mandelig  bilist fra Charlottenlund, som holdt på L E Bruuns Vej, idet han skulle svinge itl venstre. Beredskabspatrulje, Brand og Ambulance til stedet. Brandvæsnet fik skubbet bilerne ind til siden. Den 28-årige kvindelig bilist blev sigtet efter Færdselsloven. Ingen melding om personskade.

 

Røveri, Farum

Anmeldelse kl. 13.15 om at en kvinde i Kvickly var blevet truet af en gerningsmand  til at tømme kassen, og udlevere indholdet til gerningsmanden. Han fortsatte derefter hen til kiosken, hvor han gjorde det samme. Herefter forlod manden butikken efter også at have fået udleveret lottokuponer fra kiosken.. Beredskabspatrulje til stedet.

Efter tip fra borgerne er vi nu bekendt med mandens identitet, og opfordrer ham til selv at melde sig til politiet.

 

Ramte betonklods, Farum

En 83-årig kvindelig bilist fra Farum ramte kl. 16.18 ind i en betonklods på Jernbanevej. Beredskabspatrulje, Brand og Ambulance til stedet. Brand og Vejhjælp fik ryddet op. Kvinden blev kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

 

Spirituskørsel, Græsted

En 39-årig mandlig lastbilchauffør fra Græsted blev kl. 16.24 sigtet for spirituskørsel på Ny Mårumvej. Manden blev bragt til blodprøveudtagning på nærmeste hospital.

 

Sigtet for hash, Kgs. Lyngby

En 21-årig mand fra Rønne og en 20-årig mand fra Hillerød blev begge sigtet kl. 17.25 for besiddelse af en joint og hash på Jernbanepladsen.

 

Blev bedt om at skrue ned, Hillerød

En patrulje kørte klokken 21.50 til en adresse i Østervang, hvorfra der ifølge en anmeldelse blev spillet meget høj musik. Beboerne på adressen blev bedt om at sørge for, at musikken ikke var så høj, at den generede de omkringboende.

 

Skubbede til vagt, Helsingør

Torsdag aften klokken 22.30 kom en anmeldelse om, at en mand havde skubbet til en vagt på Axelhus i Sudergade. Manden, som er 52 år og fra Kvistgård, blev sigtet for forholdet.

 

Musik til ulempe, Nærum

En havefest på Skodsborgvej forstyrrede torsdag aften de omkringboende i en sådan grad, at politiet blev kontaktet. En patrulje kørte klokken 00.24 til stedet og sørgede for, at der blev skruet ned for musikken.

 

Sigtet for spirituskørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 00.15 natten til fredag blev en 25-årig mand fra Bagsværd standset, da han kom kørende ad Bagsværdvej. Her viste det sig, at hans promille var højere end tilladt, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge den 25-åriges nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Ild i skur, Holte

Klokken 03.55 natten til fredag kom en anmeldelse om, at der var ild i et skur på Kastanievej. Brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden, hvis årsag endnu er uvis.

 

Kørte uden kørekort og endte i grøften, Tikøb

En 36-årig mand fra Helsinge måtte natten til fredag til tjek på hospitalet, efter han kl. 04.28 var kørt i grøften på Harreshøjvej. Manden havde i øvrigt ikke noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

15. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Polit:i uddrag af døgnrapporten 14. - 15. juli 2024

Røveri, spirituskørsel og musik til ulempe. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

11. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1011 juli 2024

Butikstyveri, færdselsuheld og musik til ulempe. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

10. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 09. - 10. juli 2024

Butikstyveri, narkokørsel og høj musik. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.