Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

15. december 2021 11:12

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14.-15. december 2021

Butikstyveri, spirituskørsel, færdselsuheld og tyveri fra biler. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forsøg på tyveri fra personbil, Hillerød

En ukendt gerningsperson knuste ruden i en Volkswagen personbil, mens den holdt parkeret på Batzkes Bakke mellem mandag klokken 23.59 og tirsdag klokken 07.30. Det lykkedes dog ikke umiddelbart gerningspersonen at stjæle noget fra køretøjet.

 

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

En borger anmeldte klokken 08.43, at han kort forinden havde observeret tre personer, som gik rundt på en parkeringsplads bag henriettevej, hvor de hev i håndtagene på flere af de parkerede biler. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde de tre personer på parkeringspladsen eller ved en efterfølgende rundering i området.

 

De tre mænd beskrives som:
A: mand, østeuropæisk af udseende, lys i huden. Iført gråt joggingtøj og en sort vest.
B: mand, østeuropæisk af udseende, lys i huden. Iført sort tøj og medbragte en rygsæk. 
C: mand, østeuropæisk af udseende, lys i huden. Iført sort tøj.

 

Mindre udslip af ammoniak, Allerød

Klokken 09.04 indløb der anmeldelse om, at der var sket et udslip af ammoniak ved et kraftvarmeværk på Farremosen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor et større område blev afspærret, mens forholdet blev undersøgt. Udslippet viste sig at være af mindre omfang og stammede fra udskiftning af nogle komponenter på stedet. Der var ikke fare for større spredning, og ingen kom umiddelbart til skade som følge af udslippet.

 

Butikstyveri, Helsingør

Personalet i Kvickly på Birkedalsvej anmeldte klokken 09.30, at en udenlandsk mand blev tilbageholdt på stedet, da han havde stjålet varer fra forretningen. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf manden, en 35-årig, og han blev af patruljen anholdt og sigtet for butikstyveri.

 

Vold, Frederikssund

På vegne af en 19-årig mand fra Frederikssund blev det klokken 10.19 anmeldt, at han ca. 20 minutter tidligere havde været udsat for vold, mens han befandt sig foran indgangen til en isenkræmmer i Sillebroen Shopping. En patrulje kørte til stedet for blandt andet at afhøre den forurettede, og ifølge ham havde en fremmed mand taget hans cykel, hvorfor den 19-årige havde prøvet at få cyklen igen. Der var i den forbindelse opstået tumult mellem de to, og den fremmede mand havde taget fat i kraven på den 19-årige og revet ham i håret. Da den 19-årige råbte om hjælp fra nogle forbipasserende, forsvandt manden fra stedet. 

 

Han beskrives som: i 50’erne, dansk af udseende, rødmosset hud. Iført hue, små briller, sort jakke, militærbukser. Medbragte militærtaske.

 

Mistænkeligt forhold, Holte

Klokken 10.54 blev det anmeldt, at to mænd befandt sig i Danske Bank i Holte Midtpunkt, hvor der var mistanke om, at de aflurede kundernes pinkoder. Under anmeldelsen kørte de to mænd fra stedet i en sort Ford Fiesta. En patrulje kørte til området for at lede efter de to mænd, men det var ikke muligt at udfinde dem. 

 

De to mænd beskrives som: 
A: 35-40 år, mørk i huden og med sort kort hår og skæg. Iført blå jakke med beige hætte og hvide sko. Medbragte en skuldertaske. 
B: mellemøstlig af udseende, 45-50 år, kraftig af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Iført mørke bukser, mørkeblå jakke og vest samt en mørk kasket.

 

Kørsel uden førerret, Hillerød

En 25-årig kvindelig bilist fra Hillerød blev klokken 11.50 standset af en patrulje på Roskildevej. Her blev hun bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket hun dog ikke kunne efterkomme, da hun havde fået administrativt inddraget sin førerret. Hun blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Hillerød

Klokken 12.20 blev en 23-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Roskildevej. Han fik narkometeret til at slå ud for cannabis, og han blev derfor sigtet for alligevel at sidde bag rattet, hvorefter han blev taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

I samme ombæring blev en 28-årig mandlig passager fra Helsingør sigtet for at have været i besiddelse af en mindre mængde hash.

 

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 13.20 anmeldte en 82-årig kvinde, at hun kort forinden var blevet ringet op af en mand, der oplyste, at han var fra politiet, ligesom han sagde, at der var blevet oprettet et forbrugslån i kvindens navn en times tid forinden. Hertil havde kvinden klogelig svaret nej og dernæst lagt røret på.

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 14.26 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld foran Lyngby Station, idet en bus havde påkørt en 52-årig kvindelig fodgænger. Kvinden var angiveligt løbet ud på Jernbanepladsen for at nå en bus, hvilket havde medført, at hun var blevet påkørt af en anden bus. Kvinden var kortvarigt trukket ind i hjulkassen, og både politi og ambulance blev derfor sendt til stedet. Kvinden blev umiddelbart vurderet til at være lettere tilskadekommen, og hun blev derfor kørt på skadestuen til kontrol for sine skader. Der er endnu ikke taget endelig stilling til, om der skal foretages eventuelle sigtelser.

 

Færdselsuheld, Hellerup

Klokken 14.29 anmeldte en kvindelig bilist, at en grå varevogn med rensdyrgevir på havde påkørt hendes bil med mindre materielle skader til følge, imens hun holdt tilbage for en tredje bil på Hans Jensens Vej. Føreren af den grå varevogn kørte efterfølgende fra stedet uden at give sig til kende.

 

Færdselsuheld, Skævinge

Klokken 14.49 blev det anmeldt på vegne af en 12-årig pige på cykel, at hun cirka klokken 14.15 var blevet påkørt af en personbil på Fruervej i krydset ved Borupvej, hvilket havde medført, at hun tog på skadestuen for at få kontrolleret sit knæ og ankel. Personbilen kørte efterfølgende i retning mod Skævinge.

 

Nordsjællands Politi hører gerne fra bilisten, som muligvis ikke opdagede, at han eller hun påkørte cyklisten. Bilisten var måske kørende i en Chevrolet.

 

Uro, Kgs. Lyngby

Klokken 14.53 blev det anmeldt, at der blev fyret fyrværkeri af ved kulturhuset foran Powers indgang, muligvis kanonslag. En patrulje blev sendt til stedet, men det var desværre ikke muligt at finde nogen personer, der havde relation til affyringen.

 

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 15.14 blev det anmeldt, at der kort forinden var sket et færdselsuheld i rundkørslen på Ermelundsvej, idet en personbil ført af en 61-årig kvinde fra Gentofte havde påkørt en 38-årig kvindelig cyklist fra Charlottenlund i forbindelse med, at bilen skulle svinge ud af rundkørslen. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Der skete umiddelbart ikke alvorlig personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt på skadestuen til kontrol

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 15.38 blev det anmeldt, at der et par minutter forinden var sket et mindre færdselsuheld, idet en lastvogn med trailer kørende i nordgående retning på Helsingørmotorvejen havde forsøgt at trække ud i højre vognbane, hvor der allerede befandt sig en varevogn, hvilket medførte et mindre sammenstød. Der skete ingen personskade, men en smule materiel skade, og to af vognbanerne var for en periode lukkede.

 

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

Klokken 15.43 anmeldte en kvinde boende på Ulrikkenborg Allé, at hun klokken 15.30 havde hørt et brag fra sin terrasse, ligesom hun kunne se en flamme cirka en meter høj. Kvinden fik slukket ilden og kunne konstatere, at det skyldtes en spraydåse, der var blevet sat ild til og efterfølgende kastet ind på kvindens terrasse.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Ølstykke

Som led i Nordsjællands Politis indsats mod narkotikahandel ved skoler var en patrulje forbi Toftehøjskolen tirsdag eftermiddag. Klokken 15.54 blev en 21-årig mand fra Frederikssund truffet ved skolen, og på hans person blev der fundet en moderat mængde hash i mindre pakker, og manden blev derfor sigtet efter lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Ligeledes blev en dreng under den kriminelle lavalder truffet i nærheden med en mindre mængde hash på sig, hvorfor de relevante voksne samt de relevante myndigheder blev informeret om dette.

 

Tøjtyv afsløret, Kgs. Lyngby

Tirsdag eftermiddag stjal en 44-årig mand fra Vanløse tre trøjer i Magasin. Manden blev imidlertid opdaget, inden han kunne nå at slippe væk, hvorefter han blev sigtet for tyveriet.

 

Stjal chokolade, Kgs. Lyngby

En mand stjal tirsdag eftermiddag tre kasser chokolade fra Fakta på Jernbanepladsen, hvorefter han forsvandt i en grå Renault Clio. Manden beskrives som dansk af udseende, almindelig af bygning, 50 år, 175-180 cm høj med gråt hår og iklædt mørkt tøj.

 

Kvinde påkørt af billist, Virum

Tirsdag eftermiddag klokken 17.48 kom en 54-årig kvinde fra Virum til skade, da hun blev påkørt af en 30-årig mand fra København. Uheldet skete, da kvinden gik i fodgængerfeltet ved krydset Kongevejen/Skodsborgvej, hvor den 30-årige svingede til venstre.

 

Fortrød sin opførsel, Charlottenlund

En bilist opførte sig tirsdag eftermiddag klokken 17.55 aggressivt og truende over for en 28-årig parkeringsvagt ved Menu på Ordrupvej, efter bilisten havde fået en p-afgift. Opførslen fik p-vagten til at kontakte politiet. Mens patruljen var på vej til stedet, vendte bilisten tilbage og undskyldte sin opførsel over for p-vagten og hændelsen blev dermed løst i mindelighed.

 

Fyrede kanonslag af, Helsingør

Tirsdag aften klokken 18.15 blev det anmeldt, at en mindre gruppe unge mænd fyrede kanonslag af i Stengade. En patrulje kørte til stedet, men de unge mænd var hverken at se der eller i området omkring Stengade.

 

Kørte uden kørekort, Skævinge

En 27-årig mand blev tirsdag aften klokken 18.40 standset, da han kom kørende ad Amtsvejen. Her viste det sig, at han tidligere var blevet frakendt kørekortet, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Taske stjålet fra bil, Gentofte

Mellem klokken 18.00 og 19.15 er en taske blevet stjålet fra kabinen i en bil, som holdt på Nybrovej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Mand opførte sig truende, Birkerød

Tirsdag aften klokken 20.08 kom en anmeldelse om, at en mand opførte sig aggressivt og truende over for medarbejderne i SATS på Bistrupvej. En patrulje kørte til stedet, hvorfra manden imidlertid var forsvundet og det lykkedes heller ikke at finde ham, da patruljen kørte rundt i området. Baseret på oplysninger i sagen, har politiet dog en god formodning om, hvem manden er.

 

Sigtet for spirituskørsel, Snekkersten

En 41-årig mand fra Helsingør blev tirsdag aften klokken 20.00 standset, da han kom kørende ad Nørrevej. Her viste en alkometertest, at mandens promille var højere end den tilladte, hvis man vil køre bil, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med til politigården, hvor en læge kom og udtog en blodprøve på ham. Blodprøven bliver analyseret for at klarlægge de nøjagtige omstændigheder vedrørende mandens alkoholpåvirkning til brug for den videre behandling af sagen.

 

Taske stjålet fra bil, Holte

Fra en bil, som holdt på Søllerødvej er der mellem klokken 17.30 og 22.00 tirsdag aften stjålet en taske. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Tyv taget på fersk gerning, Gilleleje

En 25-årig mand uden fast adresse blev klokken 00.49 natten til onsdag taget på fersk gerning under et indbrud på Bonderupvejen. Her var manden kravlet ind gennem et vindue, men blev opdaget af stedets beboere, som straks tilkaldte politiet. Den 25-årige blev fundet på badeværelset, hvor han havde forsøgt at gemme sig, og blev taget med til nærmere afhøring på politigården. Han er sigtet for indbrud og for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg, da han havde forskellige former for narkotika, opdelt i mindre poser, på sig. Det bliver i løbet af formiddagen besluttet, om den 25-årige mand skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

Byttepenge stjålet, Hørsholm

Klokken 00.52 natten til onsdag blev det anmeldt, at der få minutter inden, var blevet stjålet et kontant beløb fra kasseapparatet hos La Luna i Hovedgaden. Tyven var gået ind af en ulåst dør.

 

Bil udbrændt, Hørsholm

Klokken 03.53 kom en anmeldelse om, at ukendte gerningspersoner havde knust bagruden i en bil og herefter tændt ild til bilen, som stod i Højmose Vænge. En patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at bilen var udbrændt. Patruljen kørte efterfølgende rundt i området i et forsøg på at finde gerningspersonerne, dog uden held.

 

Tyveri fra biler, Hillerød

Fra en bil, som holdt på Vinkelvej er der onsdag morgen omkring klokken 06.00 stjålet en sodavandsmaskine. Anmeldelsen kom klokken 06.09, og det fremgår ikke, hvordan tyven er kommet ind i bilen. Umiddelbart inden denne anmeldelse, anmeldte en borger, at der havde været indbrud i flere biler på Bakkegade. Fra en af bilerne er der stjålet en radio. Et vidne har set en mand, dansk af udseende, lys i huden, spinkel af bygning, 40-50 år, 160-165 cm høj, skaldet med brunt skæg, iklædt hvid hættetrøje og mørke bukser gå rundt mellem bilerne omkring klokken 04.25 og forlade stedet på cykel og med en stor sort skraldesæk.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 18.-19. august 2022

Narkokørel, indbrud, hittehash og sigtelser for cykeltyveri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 17.-18. august 2022

Sammenstød, tyveri, besiddelse af hash og unge, som ikke kunne tale ordenligt. Her er uddrag af døgnrapporten

17. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. august 2022

Tyveri, hashfund og færdselsuheld. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag