Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

16. oktober 2024 10:59

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 15.-16. oktober 2024

Bedrageri, tyveri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten

Soundbox stjålet, Græsted

En soundbox er mellem mandag aften og tirsdag morgen klokken 08.40 blevet stjålet fra en bil, som stod på Esbønderupvej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Værktøj stjålet, Dyssegård

Mellem mandag aften og tirsdag morgen er der stjålet diverse værktøj fra en varebil, som stod i Bækkebo. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.01.

 

Bedrageri på Messenger, Hillerød

Klokken 12.13 anmeldte en 89-årig mand fra Hillerød, at han var blevet svindlet. Han havde fået en besked på Messenger fra en bekendt om, at han havde chancen for at vinde penge. Derefter blev han kontaktet af en anden person, en han ikke kendte, som oplyste, at han havde vundet en bil, hvis han betalte 16.000 kroner. Han blev vejledt om, at han skulle købe ApplePay-gavekort og sende billeder af disse til den ukendte person, hvilket den 89-årige gjorde. Først for sent blev han klar over, at den bekendte, der havde skrevet til ham på Messenger i første omgang, var en falsk profil, og at han var blevet snydt.

 

Sigtet for fem forhold, Farum

Klokken 20.57 holdt politiet en varebil ind, som blev kørt af en 36-årig mand fra Værløse, der skønnes stærkt påvirket af euforiserende stoffer samt af spiritus over det tilladte. Desuden havde han intet kørekort. Da politiet ville tage manden med til blodprøveudtagning, blev han noget vred og truede betjentene og kaldte dem skældsord. Den 36-årige endte med at blive sigtet for hele fem forhold; spirituskørsel, narkokørsel, kørsel uden førerret, fornærmelige tiltale mod polititjenestemand og trusler mod polititjenestemand.

 

Fik påbud om at skrue ned, Gentofte

En fest på Solsiden var tirsdag aften og natten til onsdag så højlydt, at der klokken 01.10 blev indgivet en anmeldelse om musik til ulempe. En patrulje kørte til stedet og gav festens vært et påbud om at skrue ned for musikken og holde døre og vinduer lukkede.

 

Kørte uden kørekort, Ølstykke

Klokken 02.42 natten til onsdag blev en 21-årig mand fra København standset, da han kom kørende ad Svestrupvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet i en personbil uden at have erhvervet sig et kørekort.

 

Overså rundkørsel, Allerød

En 56-årig mand overså klokken 04.18 natten til onsdag rundkørslen ved Kirkeltevej og isterødvejen. Manden, som var på vej hjem fra arbejde, så ikke rundkørslen på grund af tåge og kørte lige igennem den, hvorefter han og hans bil endte i grøften. Manden kom ikke til skade og kunne selv komme ud af køretøjet.

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

17. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport den 16. - 17. oktober 2024

Vanvidsbilist, tyveri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

15. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 14 15 oktober 2024

Bedrageri, hærværk og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten

14. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13.-14. oktober 2024

Bilist uden førerret, tyveri og groft hærværk. Her er et uddrag af døgnrapporten