Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

15. oktober 2024 10:55

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 14 15 oktober 2024

Bedrageri, hærværk og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten

Bedrageri, Allerød

Klokken 10.27 anmeldte datteren til en 86-årig kvinde, at hendes mor havde været udsat for bedrageri, og at moren i den forbindelse havde udleveret sit betalingskort og MitID til en ukendt gerningsmand. Der var efterfølgende blevet hævet et større beløb på den 86-åriges konto.

 

Tyveri af benzin, Hillerød

Klokken 11.49 anmeldte en borger fra Allerød, at ukendte gerningsmænd havde boret et hul på cirka en centimeter ved benzindækslet i hendes bil og stjålet cirka 20 liter brændstof. Bilen havde holdt ved en langtidsparkering tæt ved Hillerød Station.

 

Tyveri fra varebil, Gentofte

En 69-årige mand fra Dyssegård anmeldte klokken 12.09, at han havde fået knust en bagrude i sin varebil med et ukendt redskab og havde fået stjålet en lang række batteridrevet værktøj.

 

Bedrageri, Esrum

En 78-årig mand fra Esrum ringede klokken 14.41 til politiet og oplyste, at en mand havde henvendt sig på hans bopæl og hævdet, at der var nedbrud i banken, og at man derfor skulle bruge den 78-åriges betalingskort. Manden fik udleveret kortet og oplyste, at han ville tage det med til den IT-ansvarlige, der sad i bilen længere nede ad vejen. Manden kom ikke tilbage med kortet. Det er endnu uvist, om der er hævet penge på det. Den 78-årige blev henvist til at spærre sit kort.

 

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pin-kode over telefon eller til folk, der pludselig tropper op på ens bopæl. Politiet eller banken kunne aldrig finde på at møde op på nogens adresse og bede om at få den slags oplysninger udleveret. 

Bliver man kontaktet af nogen, som udgiver sig for at være fra banken, bør man bede om vedkommendes navn og ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel.

 

Hærværk mod postkasser, Frederikssund

Der er det seneste døgn kommet en række anmeldelser om hærværk mod postkasser. På Englystvej i Frederikssund er cirka 15 postkasser på vejen enten sprængt i luften eller sparket i stykker.

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

14. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13.-14. oktober 2024

Bilist uden førerret, tyveri og groft hærværk. Her er et uddrag af døgnrapporten

11. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 10. - 11. oktober 2024

Tricktyveri og indbrud. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

10. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 09.-10. oktober 2024

Tyveri, stoffer og kørsel uden førerret. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi