Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

24. juni 2024 09:54

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 23. - 24. juni 2024

Færdselsuheld, punkterede dæk og manglende kørekort. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Kørte bil uden kørekort, Jyllinge

En 63-årig mand fra Jyllinge blev kl. 09.47 sigtet for at køre bil på Værebrovej, selvom han ikke havde generhvervet førerret.

 

Kørte bil uden kørekort, Frederiksværk

En 51-årig mand fra Frederiksværk blev kl. 10.00 sigtet for at køre bil på Vinderød Skov, selvom han ikke havde generhvervet førerret.

 

Færdselsuheld, Espergærde

En 58-årig kvindelig bilist fra Ålsgårde kørte kl. 11.08 ad Mørdrupvej i sydøstlig retning, hvor hun ikke udviste agtpågivenhed, og derefter påkørte en personbil, som holdt parkeret uden fører. Da den kvindelige bilist påkørte den parkerede bil, var en cyklist ved den parkerede bils højre bagerste hjørne, og blev skubbet ned, som følge af påkørslen. Beredskabspatrulje og Vejhjælp til stedet. Ingen melding om personskade. De to biler blev hentet af et fejeblad. Bilisten blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af Færdselsloven.

 

Kørte over i modsatte vognbane, Skibby

En 42-årig mandelig bilist fra Eskebjerg kørte kl. 13.15 på Skibbyvej, hvor han trak over i modsatte vognbane, og ramte en 62-årig kvindelig bilist fra Skibby. Beredskabspatrulje, Ambulance og Vejhjælp til stedet. Den mandelige bilist blev kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.  Den mandelige bilist blev sigtet for overtrædelse af Færdselsloven.

 

Flugtbilist ramte cyklist med sidespejl, Strandvejen

En 51-årig mandlig cyklist cyklede kl. 13.31 ad Strandvejen i sydlig retning. Samtidigt kørte en ukendt bilist Strandvejen i nordlig retning, og foretog en overhaling af en forankørende bil. Da bilisten overhalede bilen, kørte bilisten over i modkørende vognbane, og ramte cyklisten med sit venstre sidespejl. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Cyklisten blev kørt til tjek på nærmeste hospital.

 

Solouheld, Lyngbyvej

En 32-årig mandelig bilist fra København kørte kl. 15.28 i 1. vognbane i sydlig retning ad Helsingørmotorvejen, da han påkørte autoværnet. Dette medførte, at bilen rullede rundt og landede på Lyngbyvejen, som forløber langs Helsingørmotorvejen. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Bil nødflyttet, og vejen spærret kortvarigt. Movia underrettet herom. Ingen melding om personskade.

 

Beruser, Hillerød

Anmeldelse kl. 18.59 om at der gik en beruset mand og dansede uopfordret op af kvinder på Hillerød Station. Beredskabspatrulje til stedet, som bortviste manden fra stedet.

 

Groft hærværk, 20 biler punkteret, Helsingør.

Klokken 04.36 natten til mandag fik politiet anmeldelse om, at cirka 20 biler på Abildgaardsvej var blevet punkteret, sandsynligvis ved at de havde fået stukket en kniv i dækket. Nordsjællands Politi vil gerne høre fra borgere, som måske har set noget mistænkeligt i nat, eller som kunne ligge inde med videoovervågning fra området.

 

 

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

27. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 26. - 27. juni 2024

Bedrageri, brand og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

26. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25. - 26. juni 2024

Indbrud, forsøg på bedrageri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

25. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. - 25. juni 2024

Indbrud, bedrageri, narkokørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.