Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

4. oktober 2024 10:34

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 3.-4. oktober 2024

Bedrageri, forsøg på bedrageri og euforiserende stoffer. Her er et uddrag af døgnrapporten

Forsøg på bedrageri, Nærum

En 51-årig kvinde ringede klokken 12.46 til politiet og oplyste, at hun havde modtaget en sms-besked fra en mand, der udgav sig for at være fra politiet. Han ville have kvinden til at udlevere pas, kørekort og andre id-kort med billeder. Kvinden sendte ham ingenting, men skrev i stedet, at hun vidste, han var en svindler. Den falske politi mand ringede op til kvinden og truede hende med. Efterfølgende ringede en kvinde fra samme nummer, som også udgav sig for at være fra politiet. Hun kaldte den 51-årige for en række skældsord, og fik heller ingen penge ud af hende.

 

Bedrageri, Fredensborg

En 84-årig kvinde fra Kirkeleddet blev klokken 14.30 i går udsat for bedrageri. Hun var blevet ringet op af en person, der udgav sig for at være fra Danske Bank i Hillerød. Herefter dukkede en person op på hendes adresse, som fik kvindens betalingskort og smykker udleveret. Der blev efterfølgende hævet penge fra kvindens betalingskort.

 

Undgå bedrageri

Svindlere kan udgive sig for at være en ven, et familiemedlem, din bank, politiet eller en anden offentlig myndighed.

Vær opmærksom på, at:

  • Banker og offentlige myndigheder vil aldrig bede dig overføre penge til en anden konto
  • Banker og offentlige myndigheder vil aldrig bede om dine bankkoder eller MitID-oplysninger over telefon, mail eller sms.
  • Banker og offentlige myndigheder vil aldrig møde op på din bopæl og bede om at få dine bank- og kreditkort samt koderne til dem.
  • Udlever aldrig dine MitID-oplysninger eller dine koder til dine bank- og kreditkort til andre.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Nærum

I forbindelse med en indsats mod narko på gadeplan i Nærum traf politiet i går en 46-årig mand, som virkede påvirket. Da man efterfølgende ransagede mandens lejlighed på Egehegnet, fandt politiet en stor mænge hash og et stort kontantbeløb. Manden blev anholdt.

 

 

Indbrudstyv pågrebet på fersk gerning, Hellerup

Klokken 23.50 fik vi en anmeldelse om et igangværende indbrud i en butik på Strandvejen. Så vi slog udrykningslyset til og kørte afsted. Fremme ved stedet satte en aflåst låge en stopper for, at vi kunne komme ind i baggården til butikken, hvor indbruddet skulle foregå. Men pludselig gik lågen op, og en maskeret mand med ladcykel listede ud fra baggården. I mandens ladcykel lå forskelligt værktøj og en aflistet vinduesrude. Den 36-årige mand fra København blev derefter sigtet og anholdt for forholdet.

 

Sigtet for indbrud mv., Vedbæk

Klokken 04.33 fik vi en anmeldelse om indbrud på Marievej, hvor en gerningsperson havde knust en rude i anmelders hus med en sten, snuppet bilnøglerne og kørt afsted i anmelders bil. Så vi tændte for samtlige udrykningssignaler og susede afsted. Ved Elleslettegårdsvej blev vi opmærksomme på en bil, der stemte overens med anmelders bil. Da vi gerne ville snakke med vedkommende, parkerede vi på en måde, der gjorde det umuligt for føreren af bilen at køre videre. I bilen sad en ung mand på 25 år uden fast adresse, som derefter blev sigtet og anholdt for indbrud og brugstyveri af bilen. Efter nærmere kontakt med manden blev han også sigtet for spiritus- og narkokørsel.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

3. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 02. - 03. oktober 2024

Brand, tyveri og hærværk. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

2. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 01. - 02. oktober 2024

Bedrageri, ulovlig knallert og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

1. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 30. september - 01. oktober 2024

Vanvidskørsel, bedrageri og overfald. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi