Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

9. september 2020 09:52

Uddrag af døgnrapport 08. - 09 september 2020

Tyverier, narko- og spritbilister samt et vakst vidne, der tilbageholdt en tyv. Her er uddrag af det seneste døgns hændelser fra Nordsjællands Politi

Narkobilist standset

Stenløse: Tirsdag formiddag klokken 10.45 blev en 32-årig mand fra Frederiksberg standset ved F24-anlægget på Frederikssundsvej. Her blev han bedt om at tage en narkometertest, og da den viste, at manden var påvirket af både kokain og cannabis, blev han sigtet for narkokørsel og taget med til hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Vakst vidne tilbageholdt tyv

Allerød: En 36-årig mand fra København blev tirsdag formiddag klokken 11.37 opdaget, da han stjal en taske fra udendørsarealet ved Ofelia Blomster på M D Madsensvej. Manden blev tilbageholdt af et vidne, indtil en patrulje nåede frem og sigtede ham for tyveriet. 

Mobiltelefon stjålet

Hillerød: Mellem klokken 11.28 og 11.30 blev en mobiltelefon, som lå på et bord i Kræftrådgivningen på Østergade stjålet. Telefonens ejer havde forladt kontoret et kort øjeblik og da hun kom tilbage, var telefonen væk. En mand blev set i nærheden af kontoret kort inden, at tyveriet blev opdaget. Han beskrives som sydeuropæisk af udseende, 35 år, 165 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden, kort sort hår og skæg. Han talte engelsk og var iført mørke cowboybukser, sort læderjakke og medbragte en bøjle med en t-shirt.

Katalysatorer stjålet

Slangerup: To katalysatorer er mellem klokken 01.30 og 02.00 natten til søndag den 30. august blevet stjålet fra to biler, der holdt på Fabriksvangen. Ifølge videoovervågning fra stedet har de fire gerningsmænd klippet hul i et hen for at skaffe sig adgang til bilerne. Tyveriet blev anmeldt tirsdag klokken 13.00.

Kørte uden kørekort

Hillerød: En 25-årig mand fra Hillerød blev tirsdag eftermiddag klokken 13.45 standset, da han kom kørende ad Kongens Vænge. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere var frakendt førerretten og ikke havde generhvervet denne.

 

Spritbilist standset

Kgs. Lyngby: Tirsdag eftermiddag klokken 14.26 blev en 44-årig lastbilchauffør med ukendt adresse standset på Helsingørmotorvejen. Her viste en alkometertest, at hans promille var højere end tilladt. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Talte i telefon under kørsel

Birkerød: En 36-årig mand med ukendt adresse blev tirsdag eftermiddag klokken 15.00 standset på Vasevej, hvor han kørte bil samtidig med, at han talte i mobiltelefon. Det viste sig efterfølgende, at manden heller ikke havde noget kørekort, og han blev sigtet for begge forseelser.

Buler på taget

Helsingør: En Mercedes, der holdt parkeret på Søndre Strandvej, har mellem lørdag klokken 08.00 og søndag klokken 08.00 fået buler i taget, efter ukendte gerningsmænd har gået henover bilen. Hærværket blev anmeldt tirsdag eftermiddag klokken 15.28.

Kørte uden kørekort

Frederiksværk: En 59-årig mand fra Melby blev tirsdag eftermiddag klokken 15.52 standset, da han kom kørende ved krydset Skovbakkevej/Valmuesti. Her viste det dig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. 

Pung stjålet fra kontor

Helsingør: Tirsdag mellem klokken 08.00 og 12.00 blev der stjålet en pung fra et kontor hos Lægerne i Nordhuset på Krbg Ladegårdsvej. Døren til kontoret var ulåst, da tyveriet skete.

Brobizz stjålet fra bil

Virum: En brobizz er tirsdag mellem klokken 09.25 og 16.40 blevet stjålet fra en Skoda, der holdt ved Hotel Frederiksdal. Tyven har skaffet sig adgang ved at knuse en siderude. Tyveriet blev anmeldt klokken 16.28.

Kiggede ind ad vinduer

Snekkersten: En person stod tirsdag aften ved 21-tiden og kiggede ind ad vinduerne til en bolig på Klyveren. Da beboeren på stedet gik hen til vinduet, forsvandt personen, der var iført mørkt tøj, kasket og gummisko, fra stedet. En patrulje kørte rundt i området for at finde den mistænkelige person, der dog var væk.

Havde joint i bilen

Frederiksværk: Klokken 02.15 natten til onsdag blev en 19-årig mand fra Frederiksværk sigtet for at være i besiddelse af hash, da der blev fundet en joint under sædet i hans bil. Manden blev truffet på Havtornvej.

Brand i skur

Gentofte: Onsdag morgen klokken 05.31 kom der anmeldelse om, at der var ild i et skur på Ermelundsvej. Årsagen til branden, der hurtigt blev slukket af brandvæsenet, kendes ikke.  

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 08. – 09. september 2020
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

29. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 28.-29. november 2021

Færdselsuheld, tricktyveri, spritkørsel, brand i solcenter og kast med fyrværkeri. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

26. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25.-26. november 2021

Tyverier fra biler, ødelagt julehygge, unge butikstyve og narkobilister er nogle af de ting, som du kan læse om på dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

25. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24.-25. november 2021

Indbrud i containere, færdselsuheld, butikstyveri, snyd med betting-kuponer, vold, spirituskørsel samt tyveri af udendørslamper - her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi