Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

27. november 2020 11:10

Uddrag af døgnrapport 26. - 27. november 2020

Spritkørsel, narkokørsel, tyverier og en mistænkelig tæppehandler. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Ubudne gæster i biograf

Skibby: Mellem onsdag aften klokken 22.30 og torsdag morgen klokken 08.00 har der været ubudne gæster i Skibby Kino. Her har en eller flere gerningsmænd brudt et vindue op og har herefter været inde i biografens kiosk og køkken. Der ser umiddelbart ikke ud til at være stjålet noget.

Taske stjålet fra bil

Charlottenlund: Torsdag morgen mellem klokken 07.15 og 08.45 er der stjålet en taske fra en Mercedes, som holdt på Enighedsvej. Tyven har skaffet sig adgang ved at knuse en rude i bilen.

Kørte uden kørekort

Skibby: En 21-årig mand fra Næstved blev torsdag klokken 10.19 standset, da han kom kørende ad Hammer Bakke. Han blev sigtet for at køre uden førerret, da han tidligere havde fået inddraget denne.

Pistol var legetøj

Kokkedal: En 57-årig mand kontaktede torsdag formiddag omkring klokken 11 politiet og fortalte, at han havde set en pistollignende pistol på motorsvejstilkørselsrampen ved Kokkedal. En patrulje kørte ud til stedet og fandt en pistol, som dog var af legetøjstypen.

Stjal rom og cola

Allerød: Torsdag eftermiddag klokken 13.15 stjal en 23-årig mand med ukendt adresse to flasker rom og en cola fra Rema 1000 på Kongevejen. Den 23-årige blev sigtet for butikstyveri.

Mænd set ved indbrud

Helsingør: Tre mænd blev torsdag eftermiddag omkring klokken 14.00 set i forbindelse med et indbrud i en villa på Borsholmvej. Her kom en af husets beboere hjem og overraskede de tre, der umiddelbart efter forlod stedet i en sort bil, som så meget ny ud. De tre mænd beskrives alle som udenlandske af udseende, omkring 40 år med kort mørkt hår. Den ene var kraftig af bygning og var iført en sort jakke. De kørte i en nyere varebil med plads til tre personer på forsædet. Bilen havde en såkaldt ”papegøjeplade”, der begyndte med BC.

Katalysator og udstødningsrør stjålet

Helsingør: En 74-årig mand fra Helsingør fik sig noget af en forskrækkelse, da han torsdag formiddag startede sin bil på Herluf Trolles Vej. Her lød der nemlig et højt brag. Da manden så nærmere på bilen, opdagede han, at udstødningsrøret og katalysatoren var blevet stjålet. Tyveriet blev anmeldt torsdag eftermiddag klokken 15.19.

Sigtet for besiddelse af hash

Frederikssund: Torsdag eftermiddag klokken 15.32 blev tre personer truffet af en patrulje i Jernbanegade. Den ene, en 22-årig mand fra Hillerød, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, idet han havde en mindre mængde hash på sig.

Hash fundet bag svømmehal

Birkerød: I forbindelse med en tryghedsskabende indsats fandt en patrulje omkring klokken 16.35 en mindre mængde hash i en pose, som lå bag svømmehallen. Tre unge mænd i alderen 17 – 21 år blev truffet på stedet. Der var dog ingen af dem, som ville vedkende sig ejerskabet af hashen, som blev taget med på politigården og registreret som hittehash.

Mistænkelig tæppehandler

Fredensborg: En 80-årig mand kontaktede klokken 17.36 politiet og fortalte, at han kort forinden havde haft besøg af en mistænkelig tæppehandler. Tæppehandleren havde ringet på hos den 80-årige på Sørupvej og havde henvist til en telefonisk aftale om, at han skulle komme og fremvise tæpper. Men den 80-årige havde ikke lavet nogen aftale om tæppefremvisning og afviste tæppehandleren, som kørte fra stedet. Han beskrives som mellemøstlig af udseende, brun i huden, ca. 55 år, 175 cm høj og kraftig af bygning med mørkt skæg. Han talte et dårligt dansk, var iført mørkt tøj og vindjakke og kørte i en hvid bil med udenlandske nummerplader.

Motorcyklist sigtet for spritkørsel

Hillerød: Torsdag aften klokken 21.07 væltede en 27-årig mand fra København på sin motorcykel, da han kom kørende ad Kirkepladsen. Et vidne til uheldet kontaktede 112, som sendte ambulance og politi til stedet. Her kunne det konstateres, at den 27-årige var spirituspåvirket, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. Den 27-årige blev umiddelbart herefter kørt til hospitalet, hvor han dels blev tilset for de skader, som han pådrog sig ved uheldet, dels fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille. 

Sigtet for narkokørsel

Nivå: En 36-årig mand fra Helsingør blev klokken 02.25 standset på Johannes Hages Vej og sigtet for narkokørsel. Manden var tidligere på aftenen blevet set stjæle en kvartpalle ved Netto i Nivå Center af en borger, der kontaktede politiet. Oplysningerne om manden og hans bil blev rundkastet til patruljerne, og manden blev altså set og standset nogle timer senere. Den kvartpalle, som han var blevet set stjæle var ikke i hans bil, til gengæld konstaterede patruljen, at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Blev frarøvet sit ur

Gentofte: Mellem klokken 23.00 og 23.30 blev en 22-årig mand fra Gentofte frarøvet sit ur. Røveriet skete på Gentofte Station, hvor den 22-årige netop var stået af toget. Han blev passet op af en anden mand og kort efter skubbet omkuld og tildelt flere slag og spark, hvorefter hans ur blev vristet af hans håndled. Gerningsmanden beskrives som 20-25 år, 180 cm høj og spinkel af bygning, hvid i huden med kort mellemlangt hår. Han talte dansk og var iført cowboybukser, lys sweatshirt og mundbind.

Spritbilist kørte ind i autoværn

Helsinge: En 36-årig udenlandsk mand kørte klokken 00.50 ind i et autoværn på Farvergårdsvej. Manden var påvirket af spiritus og blev derfor sigtet for spirituskørsel. Manden kom ikke til skade ved uheldet, han blev dog taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille. 

Elcykler stjålet

Hillerød: To el-cykler, en dame- og en herremodel, er mellem midnat fredag og fredag morgen klokken 06.46 blevet stjålet fra et skur på Toftegang. Opladerne til cyklerne er også blevet stjålet.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 26. – 27. november 2020
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 18. - 19. januar 2021

Flere tyverier fra varebiler, et færdselsuheld, tyveri af et køretøj samt to mænd anholdt for indbrudstyveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 17. - 18. januar 2021

Færden på isen, brand, indbrud og butikstyveri er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 14. - 15. januar 2021

Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan, flere tilfælde af narkokørsel og besiddelse af stoffer samt indbrud i sommerhus. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi