Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

23. april 2020 09:53

Uddrag af døgnrapporten 22.-23. april 2020

Kørsel uden førerret, forsøg på røveri i forretning, butikstyverier, mand fundet død i å, uro ved fængsel, spirituskørsel samt fyrværkeri kastet fra biler. Her er uddrag af døgnet hændelser fra Nordsjællands politikreds

Kørsel uden førerret, Hillerød

Klokken 09.12 blev en 27-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret på Falkevej. Her viste det sig, at han ikke havde nogen førerret, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

Forsøg på røveri mod forretning, Slangerup

Klokken 13.15 blev det anmeldt, at en ukendt maskeret mand netop havde indfundet sig i SuperBrugsen, hvor han var sprunget over disken ved bagerekspeditionen, hvorefter han havde truet en medarbejder med en brødkniv i et forsøg på at få udleveret kontanter. Manden flygtede derefter fra supermarkedet – uden udbytte – på en cykel i retning mod stationen.

Han beskrives af personalet som: Mand, 20-30 år, 180-185 cm høj, pjusket af udseende, muligvis dansk, maskeret med grøn plasticpose med huller til øjnene.

Mand fundet død i å, Græsted

Klokken 14.41 blev det anmeldt af en forbipasserende, at der lå en død mand i en å ved Villingerød. Politiet blev sendt til stedet for at foretage undersøgelser, og disse blev i løbet af aftenen afsluttet, idet der ikke var noget ved dødsfaldet, der tydede på en forbrydelse. Den afdøde var en 67-årig mand fra lokalområdet.

Brand i køretøj, Gilleleje

Klokken 14.55 blev det anmeldt, at der stod en udbrændt personbil på Hillerødvejen, hvilket skabte trafikale problemer og lukkede vognbaner. Politi og vejhjælp blev sendt til stedet, og klokken 16.20 var alle vognbaner igen farbare, efter køretøjet var blevet bugseret væk. 

Butikstyveri, Kongens Lyngby

Klokken 15.00 blev det anmeldt fra Friluftsland, at de havde pågrebet en kvinde, der havde forsøgt at stjæle to jakker til en samlet værdi af 3.500 kroner.

Da kvinden ikke ville opgive sine oplysninger til butikspersonalet, blev en patrulje sendt til stedet, hvilket fik kvindens tunge på gled. Det viste sig at være en 39-årig kvinde fra Bagsværd, som blev sigtet for forholdet. 

Butikstyveri, Ålsgårde

Klokken 17.24 blev det anmeldt fra Netto, at en mand havde stjålet nogle varer fra supermarkedet, og at han nu sad ved et nærliggende busstoppested. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 24-årig mand fra lokalområdet blev sigtet for forholdet. Da han samtidig blev skønnet til at være påvirket i en sådan grad, at han ikke kunne tage vare på sig selv, blev han taget med i detentionen.

Tumult, Hørsholm

Klokken 18.58 anmeldte en mand i 50’erne fra Hørsholm, at han omtrent 20 minutter forinden var blevet antastet af en forbipasserende bilist på Ørbæksvej.

Ifølge anmelderen havde bilisten kastet affald ud på vejen, hvilket havde fået anmelderen til at ”give fingeren” til bilisten.

Føreren havde derefter vendt bilen og kørt retur, hvorved anmelderen var blevet ramt af bilens sidespejl på den ene underarm. 

Herefter steg føreren ud og tildelte anmelderen et slag med knyttet hånd bag anmelders venstre øre, ligesom føreren tog anmelders mobiltelefon og kastede denne på jorden og forsøgte at køre denne over, da føreren kørte fra stedet igen. 

Føreren af bilen beskrives som: Mand, cirka 45 år, cirka 185 cm høj, lidt kraftig af bygning, mørkt hår, som var kort i siderne. Var formentlig kørende i en Peugeot 3008.

Nordsjællands Politi hører gerne fra eventuelle vidner eller føreren af bilen. 

Uro ved fængsel, Horserød

Klokken 19.59 anmeldte personalet fra Horserød Fængsel, at omkring 60 fanger var stimlet sammen, og at de højlydt ytrede utilfredsheder. Fængselspersonalet vurderede, at de godt kunne bruge en hjælpende hånd til at få gennet fangerne tilbage til deres celler, og politiet blev derfor sendt til stedet, hvor det med fælles hjælp og dialog lykkedes at få fangerne retur til deres celler.

Utilfredsheden havde angiveligt noget med coronavirussen at gøre.

 

Besiddelse af euforiserende stoffer, Gentofte

En patrulje standsede klokken 20.29 en 55-årig mand fra Gentofte på Nybrovej. Han blev fundet i besiddelse af en moderat mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Røg fra skur, Smørum

Klokken 20.58 indløb der anmeldelse om brand ved et skur på Flodvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at det var gløderne fra et bræt, som havde forårsaget røg på stedet, og gløderne blev hurtigt slukket. Årsagen til gløderne er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt.

Fyrværkeri kastet fra biler, Helsingør

Klokken 21.46 blev det anmeldt, at der kørte to biler rundt på Gefionsvej, hvorfra der blev kastet med fyrværkeri. Endnu en anmeldelse meldte om, at de nu befandt sig på Kronborgvej i selskab med flere andre biler og fortsat kastede med fyrværkeri. En patrulje kørte til området, men det var ikke muligt at udfinde biler eller personer, som kunne relateres til episoderne.

Spirituskørsel, Humlebæk

En 31-årig mand anmeldte klokken 01.11, at en bilist netop havde påkørt hans bil, som holdt parkeret på Teglgårdsvej. Bilisten viste tegn på beruselse, og den 31-årig tog derfor nøglerne fra ham, mens en patrulje kørte til stedet. Her viste et alkometer, at bilisten, en 50-årig mand fra Humlebæk, formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for forholdet. 

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå den eventuelle promillegrad.

Færdselsuheld, Nærum

Klokken 05.21 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen ved Trørød-afkørslen i sydgående retning. Her mistede en 47-årig mandlig bilist fra Hørsholm af ukendte årsager herredømmet over sin bil og påkørte autoværnet. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart personskade, men de materielle skader medførte, at to spor i en periode måtte spærres, mens der blev ryddet op.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 22.-23. april 2020

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

16. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 15.- 16. april 2024

Tyveri, narko og røveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.