Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

24. juni 2020

Uddrag af døgnrapporten 23.-24. juni 2020

Spirituskørsel, færdselsuheld, hærværk, brand samt bedrageri med kød er nogle af hændelserne i dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Spirituskørsel og færdselsuheld, Gentofte

Klokken 07.20 skete der et færdselsuheld på Erichsensvej, idet en personbil ført af en 19-årig mand fra Dyssegård påkørte en parkeret varebil. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 19-årige fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og kørt med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille. Der skete umiddelbart ingen personskade ved færdselsuheldet.

 

Færdselsuheld, Charlottenlund

Klokken 09.42 blev der anmeldt et færdselsuheld fra Charlottenlund, hvor en bil havde påkørt en cyklist bagfra. En 70-årig kvinde fra Hellerup førte en personbil i nordlig retning ad Ordrup Jagtvej og ind i rundkørslen Ordrup Jagtvej/Skovshovedvej/Teglgårdsvej/Hyldegårdsvej. Inde i rundkørslen, ud for Skovshovedvej, påkørte bilen en 73-årig kvindelig cyklist fra Charlottenlund, hvorved cyklisten blev slæbt under bilen. Den 73-årig blev efterfølgende kørt på skadestuen til behandling for sine skader, mens den 70-årige blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

 

Overtrædelse af beredskabsloven, Fredensborg

Klokken 13.40 blev det anmeldt, at der var anlagt et større bål i strid med beredskabsloven på Veksebovej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor en 37-årig mand fra Hornbæk blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, ligesom en sigtelse for overtrædelse af miljøloven muligvis også kan komme på tale.

 

Hærværk, Allerød

Klokken 15.02 anmeldte personalet fra Kvickly, at de havde pågrebet to personer, der var i færd med at male graffiti på facaden samt inde i p-huset. En patrulje blev sendt til stedet, hvor to mænd på henholdsvis 39 år og 35 år fra Rødovre blev sigtet for hærværk, ligesom seks dåser spraymaling blev konfiskeret.

 

Færdselsuheld, Virum

Klokken 16.00 skete der et færdselsuheld på Lyngby Omfartsvej i nordgående retning ved Sorgenfri-afkørslen, idet tre biler kørte sammen. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men motorvejen blev i en periode afspærret, mens der blev ryddet op.

Uheldet skyldtes formentlig, at part 1, en 51-årig mandlig bilist, faldt i søvn, mens han holdt i kø, hvorved han påkørte part 2, en 52-årig kvindelig bilist fra Virum, og part 3, en 56-årig mandlig bilist fra Haslev. 

 

Bedrageri med kød, Holte

Klokken 16.39 indfandt en mand sig ved kasselinjen i Irma i Holte Midtpunkt med flere pakker kød og påstod, at han havde en aftale med butikkens slagter om returnering af kødet. Herved fik manden bedraget sig til en udbetaling på 900 kroner og forlod stedet. En butiksdetektiv var dog blevet opmærksom på manden og ringede til politiet samtidig med, at han fulgte efter manden. Da en patrulje kom til stedet, var manden, der viste sig at være 29 år og fra Solrød Strand, blevet tilbageholdt af butiksdetektiven i 7/Eleven, og han blev der anholdt og sigtet for bedrageri.

 

Sigtet for kørsel i frakendelsestiden, Farum

Klokken 17.15 blev en 36-årig mandlig bilist fra Frederiksværk standset af en patrulje på Borgmester Jespersensvej og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne manden imidlertid ikke efterkomme, idet han havde fået frakendt førerretten, og det modtog han derfor en sigtelse for. 

Klokken 17.39 indløb der flere anmeldelser om, at en mand befandt sig ved et busstoppested ved Paltholmpark, hvor han råbte op og gjorde skade på sig selv, muligvis grundet påvirkning af euforiserende stoffer. En patrulje kørte til stedet, hvor de konstaterede, at der var tale om den 36-årige, som kort forinden havde kørt bil uden førerret. 

Patruljen vurderede, at manden nu var i en tilstand, hvor han ikke kunne tage vare på sig selv, og han blev kørt med ambulance til hospitalet for behandling.  

 

Butikstyveri, Hellerup

I Meny på Strandvejen blev to unge piger på henholdsvis 14 og 15 år fra lokalområdet klokken 17.53 stoppet, idet de i forening havde stjålet alkohol fra forretningen. Grundet pigernes unge alder kørte en patrulje til stedet, hvor de sigtede den 15-årige for butikstyveri og fik en alvorlig samtale med dem begge. Derudover blev pigernes forældre samt de sociale myndigheder kontaktet.

 

Færdselsuheld, Gentofte

På Motorring 3 kort før afkørsel 17 skete der klokken 18.15 et færdselsuheld, idet en 51-årig mandlig bilist fra Greve og en 49-årig udenlandsk mandlig bilist kørte sammen.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men der opstod kø i en periode, indtil bilerne kunne fjernes fra stedet.

 

Narkokørsel, Hellerup

På Tuborgvej standsede en patrulje klokken 18.34 en 26-årig mandlig bilist fra Nærum, som oplyste, at han var påvirket af hash og kokain. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel, ligesom han også blev sigtet for kørsel uden førerret, da han var frakendt denne. 

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring den 26-åriges påvirkning af euforiserende stoffer.

 

Opbrød cykelskur på station, Espergærde

Klokken 20.05 indløb der anmeldelse om, at fire unge personer var ved at opbryde et cykelskur på Espergærde Station, idet nogle af dem holdt vagt, mens en med et plastikkort brød låsen til skuret op. En patrulje kørte til stedet, men de fire var i mellemtiden forsvundet for stedet, og de blev ej heller ved efterfølgende rundering udfundet.

De unge beskrives alle som ikke dansk af udseende og 16-18 år. Den ene cyklede på en cykel med særligt tykke dæk.

 

Anholdt for at føre båd i påvirket tilstand, Frederikssund

Klokken 20.52 blev en patrulje sendt til Nordkajen, idet der var mistanke om, at en 18-årig mand fra Skibby havde ført et båd i spirituspåvirket tilstand. Ved patruljens ankomst blev den 18-årige anholdt for forholdet, og han blev derefter kørt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå han eventuelle præcise promillegrad.

 

Besiddelse af stoffer, Helsingør

Ved 10. klassecentret på Rasmus Knudsens Vej traf en patrulje klokken 21.18 en 24-årig mand fra Humlebæk. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 
Røveri, Birkerød

Klokken 21.38 blev det anmeldt, at en 14-årig dreng var blevet passet op af to gerningsmænd på Stationsvej over for biblioteket, som gav den 14-årige muligheden for at udlevere sine effekter uden modstand, og ellers ville han blive stukket med en kniv, som den ene af gerningsmændene fremviste.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: mand, mellemøstlig af udseende, 18 år, 185-190 cm, spinkel af bygning, brun i huden, med sort kort hår og tykt gedeskæg. Talte dansk med accent. 

B: mand, mellemøstlig af udseende, 15 år, 175-180 cm, kraftig af bygning, brun i huden, med sort kort grydehår. Intet skæg. Talte dansk med accent.

 

Narkokørsel, Charlottenlund

Klokken 22.05 blev en 28-årig udenlandsk mandlig bilist standset og kontrolleret på Jægersborg Allé i krydset ved Strandvejen. Her fik han narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev sigtet og taget med til en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Uro, Allerød

Klokken 22.54 blev det anmeldt, at fem personer var oppe at toppes ved Allerød Station. En patrulje blev sendt til stedet, og ved dennes ankomst var der ro på stedet, og to af mændene fra gruppen skulle have taget toget mod København.

I samarbejde med Københavns Politi blev de to mænd i toget udfundet, men da alle parter mente, at de var forurettede, og da ingen ønskede at anmelde noget, blev der ikke gjort mere ved sagen.

 

Røveri, Ølstykke

Klokken 00.49 blev det anmeldt, at en 17-årig mand var blevet standset af 4-5 unge mænd i alderen 15-19 år kørende på knallerter ved en sti ved Egedal Station. Gerningsmændene havde råbt, at forurettede skulle give dem penge, og da den 17-årige ikke indvilgede i dette, blev han tildelt et slag i ansigtet, hvorefter gerningsmændene fratog ham hans taske, inden de kørte fra stedet.

 

Brand, Liseleje

Klokken 02.17 blev politi og brandvæsen sendt til Tørvelodsvej, da der var anmeldelse om brand i et sommerhus. Klokken lidt i 3 var brandvæsnet næsten færdige med brandslukningen. Der kunne i nattens løb ikke konstateres en brandårsag, men politiets teknikere skal i meget nær fremtid undersøge brandens opståen.

Der skete ingen skade på hverken dyr eller mennesker i forbindelse med branden.

 

Mistænkeligt forhold, Birkerød

Klokken 03.03 anmeldte en 89-årig kvinde, at det et kvarters tid forinden havde banket på i kvindens hjem i Bistrup Park. Udenfor stod en kvinde, som påstod, at hun kom fra hjemmeplejen, men den 89-årige havde afvist hende, da hun ikke ventede besøg fra hjemmeplejen.

Den fremmede kvinde beskrives af anmelder som: kvinde, cirka 35 år, 155 cm, buttet, udenlandsk af udseende. 

 

Indbrud, Frederikssund

Klokken 06.15 anmeldte personalet fra Pedershave, at der havde været indbrud i et skur indeholdende værnemidler. Indbruddet er formentlig sket tirsdag aften omkring klokken 23.

 

Indbrud anmeldt i privat beboelse i Nordsjællands politikreds den 23.-24. juni 2020 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

8. juli 2020

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 7. - 8. juli 2020

Indsats mod utryghedsskabende narkokriminalitet, vold mod nogen i offentlig tjeneste, flere tricktyverier og brand. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

7. juli 2020

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 6. - 7. juli 2020

Blufærdighedskrænkelse, kørsel uden førerret, overtrædelse af knivloven og brand efter brug af ukrudtsbrænder er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

6. juli 2020

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 5. - 6. juli 2020

To mænd begik tricktyveri, mens to andre mænd ikke kunne betale for deres taxatur, en ung kvinde kørte galt i spirituspåvirket tilstand, og to 19-årige blev bestjålet i toget. Det er nogle af de hændelser, du kan læse om i dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Afvis cookies