Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

4. december 2019 10:28

27-årig mand anholdt i sag om voldtægtsforsøg i Frederikssund

Voldtægtsforsøget skete i nærheden af rundkørslen Frederiksværksvej/J.F. Willumsens Vej den 15. september i år

En 27-årig mand uden fast adresse blev klokken 17.34 tirsdag eftermiddag anholdt i Ølstykke og sigtet for forsøg på voldtægt af en 16-årig pige i Frederikssund.

Voldtægtsforsøget skete den 15. september i år i nærheden af rundkørslen Frederiksværksvej/J.F. Willumsensvej og tankstationen Circle K.

Nordsjællands Politi offentliggjorde tidligere på efteråret billeder af den formodede gerningsmand og fik i den forbindelse omkring syv henvendelser fra borgere, hvoraf en af henvendelserne pegede på den nu anholdte.

- Vi er meget glade for den hjælp, vi har fået fra borgerne i denne sag, siger Matias Arvidsen, politikommissær og leder af afdelingen for efterforskning af personfarlig kriminalitet hos Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi har også tidligere efterlyst vidner, særlig en bilist, som omkring klokken 01.30 den 15. september i år kom kørende ad J.F. Willumsensvej i vestlig retning.

- Vi vil fortsat meget gerne tale med den bilist og også andre eventuelle vidner, siger Matias Arvidsen.

Den 27-årige skal her til formiddag afhøres af politiet og bliver klokken 13.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød.

Særligt til medierne:

Der kan på nuværende tidspunkt ikke gives yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen.

Vi anmoder om, at medier, som har offentliggjort billeder af den 27-årige mand i forbindelse med efterlysningen af ham, om at fjerne disse billeder fra hjemmesider og sociale medier.
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.