Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

28. september 2021 15:35

Flere personer sigtet i sag om svindel med offentlige tilskud

Nordsjællands Politi har sigtet tre personer for uberettiget at skaffe sig betaling for ydelser i en lægeklinik i Charlottenlund.

Ved en ransagningsaktion på flere adresser har Nordsjællands Politi sigtet tre personer med tilknytning til en lægeklinik i Charlottenlund på baggrund af en anmeldelse fra Region Hovedstaden.

 

De tre personer er sigtet for at have foretaget registreringer af fiktive ydelser i flere patienters og ansattes navne samt dobbeltfaktureringer, hvor lægehuset har modtaget betalinger fra borgere og afregning fra regionen flere gange for de samme ydelser.

 

"Vi er i fuld gang med efterforskningen, og er nået så langt, at vi i dag har kunne sigte de tre personer. Efterforskningen er dog på ingen måder færdig, og der ligger fortsat et stort arbejde for at få samlet puslespillet og få klarlagt den endelige rollefordeling, der har været i lægehuset," siger politikommissær Jesper von Bülow.

 

Som en del af den videre efterforskning vil der blive foretaget flere afhøringer i sagen, ligesom der er store mængder data der skal behandles. Herefter bliver sagen oversendt til anklagemyndigheden, som skal træffe beslutning om, hvorvidt der skal rejses tiltale mod en eller flere af de sigtede.

 

Nordsjællands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

29. april 2024

Nordsjællands Politi

Trygheden og tilliden til politiet stiger i Nordsjælland

Borgerne i Nordsjælland er blevet mere trygge og samtidig vokser deres tillid til, at politiet vil hjælpe dem, hvis de har brug for det. Det kan man læse i Justitsministeriets seneste Tryghedsundersøgelse, som netop er udkommet.

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.