Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

25. maj 2020 13:24

God genåbning i Nordsjælland

Både borgere og indehavere af cafeer, restauranter og værtshuse har bidraget til en god genåbning

Som et led i genåbningen af samfundet blev det i mandags igen muligt at gå på café, restaurant og værtshus Og i Nordsjælland er den første uge forløbet uden problemer. 

- Der er blevet gjort en stor indsats fra de nordsjællandske cafeer, restauranter og værtshuse for at kunne byde gæster velkommen tilbage på sikker og betryggende vis. Vi har besøgt en stor del af dem i den forgange uge, og der har kun været enkelte steder, hvor man har været lidt i tvivl om fortolkningen af reglerne. Her har vi vejledt, og forholdende blev herefter hurtigt bragt i orden, siger Søren Thomassen, chefpolitiinspektør i Nordsjællands Politi.

Kombinationen af genåbningen af spisesteder og beværtninger samt de lune forårsdage fik mange borgere til at søge ud for at nyde en solstråle og lidt at spise og drikke. Derfor har Nordsjællands Politi, ud over at holde øje med spisesteder og beværtninger, også holdt ekstra øje med de steder, hvor der traditionelt samler sig mange mennesker, fx gågader, indkøbscentre, havne og strande.

- Alle de steder vi har været forbi, har borgerne været gode til at holde afstand og dermed passe på sig selv og andre. Det er vi meget glade for, da afstand fortsat er vigtig i forhold til at undgå spredning af coronavirus, siger Søren Thomassen.

www.coronasmitte.dk kan du finde nyheder og retningslinjer fra myndighederne.
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.