Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

18. november 2020 11:39

Nordsjællands Politi beder offentligheden om hjælp i mulig drabssag

Sagen om den forsvundne [navn fjernet] fra Frederikssund efterforskes nu som en mulig drabssag.

Opdateret: Da kvinden er fundet afgået ved døden, er hendes navn samt billeder af hende fjernet fra denne pressemeddelelse. Medier og andre, som måtte have bragt billeder af kvinden, opfordres til at fjerne disse af hensyn til de pårørende.

 

Nordsjællands Politi har siden slutningen af oktober haft efterlyst den 43-årige [navn fjernet] fra Frederikssund og efterforsker nu hendes forsvinding som en mulig drabssag.

- Vi har for nylig fået nogle indikationer på, at der kan være begået en alvorlig forbrydelse mod [navn fjernet], siger vicepolitiinspektør Lau Lauritzen, Nordsjællands Politi. 

De nye oplysninger medførte, at en 44-årig mand mandag eftermiddag blev sigtet for drabet på [navn fjertnet] og varetægtsfængslet i 14 dage.

I forbindelse med den videre efterforskning vil Nordsjællands Politi gerne høre fra borgere, der har oplysninger, som kan være med til at klarlægge, hvad der er sket i dagene op til og umiddelbart efter, at [navn fjernet] blev meldt savnet. 

- Vi vil meget gerne høre fra borgere, som i perioden fra den 25. oktober til den 4. november har set en hvid Chevrolet Spark eller en grå Suzuki Baleo og eventuelle personer i eller omkring bilerne på Rødkildevej og Frederikssundsvej i København, ved et sommerhus [adresse fjernet] i Nykøbing Sjælland eller ved en genbrugsplads et sted på Sjælland. Den grå Suzuki har anhængertræk og kan muligvis have haft en trailer med sig, siger Lau Lauritzen.

Lau Lauritzen betegner sagen som ganske speciel, idet den er begyndt som en sag om en savnet person og nu har udviklet sig til en efterforskning af et muligt drab. 

- Det er naturligvis en sag, som vi behandler med meget stor alvor, og jeg håber, at de borgere, som har oplysninger, der kan hjælpe os videre i efterforskningen, vil kontakte os, siger Lau Lauritzen. 

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

 

Fakta om sagen
[navn fjertnet] blev meldt savnet den 27. oktober, hvor det blev oplyst, at hun dagen forinden havde forladt sit hjem på Nialsvej i Frederikssund i stærkt nedtrykt tilstand. Signalement fjernet. 

De to biler, som Nordsjællands Politi interesserer sig for, er en hvid Chevrolet Spark med [registreringsnummer fjernet] og en grå Suzuki Baleo. Den grå Suzuki Baleo har påmonteret et anhængertræk og har muligvis kørt med en trailer.

Både [navn fjernet]s bopæl [adresse fjernet] i Frederikssund og et sommerhus [adresse fjernet] i Nykøbing Sjælland bliver som led i efterforskningen undersøgt af politiets teknikere. 

 

Særligt til medierne

Da der er nedlagt navneforbud i forhold til den 44-årige mand, og grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, kan Nordsjællands Politi i øjeblikket ikke give yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen. 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.