Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

27. februar 2024 14:24

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage. Forbuddet mod at opholde sig på et andet tilholdssted forlænges indtil den 29. februar, hvorfra lejer har opsagt lejemålet.

Det er fortsat vurderingen, at der er en betydelig risiko for, at de voldsomme hændelser, som har udspillet sig i den verserende konflikt mellem to grupperinger i rocker- og bandemiljøet, kan udvikle sig.

”Så længe konflikten mellem de to grupperinger i rocker- og bandemiljøet fortsat verserer, er det nødvendigt at forlænge lukningen af de tilholdssteder, som grupperne anvender. Vi har selvfølgelig fokus på, om de eller andre grupperinger bosætter sig andre steder i politikredsen. Borgerne i politikredsen skal kunne føle sig trygge, hvor de bor og arbejder,” siger Svend Foldager, politiinspektør i Nordsjællands Politi.

Der er tale om følgende adresser:

 

  • Oldenvej 17, st.tv. 3490 Kvistgård.
  • Ved Klædebo 14, lejemålene/camp 6 og 11, 2970 Hørsholm.

 

Lukningerne betyder, at det i perioden frem til foreløbig den 12. marts 2024 kl. 14.30 er forbudt at opholde sig på Oldenvej 17, st.tv. 3490 Kvistgård.

Frem til og med den 29. februar 2024 er det forbudt at opholde sig på Ved Klædebo 14, lejemålene/camp 6 og 11, 2970 Hørsholm. 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

29. april 2024

Nordsjællands Politi

Trygheden og tilliden til politiet stiger i Nordsjælland

Borgerne i Nordsjælland er blevet mere trygge og samtidig vokser deres tillid til, at politiet vil hjælpe dem, hvis de har brug for det. Det kan man læse i Justitsministeriets seneste Tryghedsundersøgelse, som netop er udkommet.

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.