Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

5. juli 2019 16:05

Nordsjællands Politi har anholdt gerningsmand til røveri i Birkerød

Politiet mener, at manden også står bag et røveri i Frederikssund

Nordsjællands Politi har klokken 15.34 anholdt den formodede gerningsmand til røveriet i dag, fredag, klokken 12.12 mod SPAR på Nørrevang i Birkerød. Den anholdte er en 24-årig mand.

Nordsjællands Politi formoder, at det er den samme mand, som også står bag et røveri mod Marbæk Købmanden på Marbækvej i Frederikssund. Dette røveri blev begået i dag, fredag, klokken 15.00.

Ved begge røverier truede manden personalet i forretningerne med pistol. Nordsjællands Politi ønsker ikke at oplyse størrelsen på udbyttet ved røverierne.

Efter røveriet i Birkerød udsendte Nordsjællands Politi et signalement og billede af manden. Flere borgere henvendte sig kort tid efter til politiet med oplysninger om, hvem manden kunne være.

Den 24-årige blev anholdt, da han sammen med en formodet medgerningsmand kørte i bil ad Kirkebakken i Veksø.

Nordsjællands Politi er i færd med yderligere efterforskning af sagen, og har derfor ikke yderligere oplysninger eller kommentarer.
 

Særligt til medierne:

Nordsjællands Politi beder om, at billede og efterlysning af den 24-årige slettes, da han nu er anholdt.

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

13. januar 2021

Nordsjællands Politi

Savnet kvinde fra Helsinge fundet død

Den 46-årige kvinde fra Helsinge, som sidst gav livstegn fra sig onsdag den 6. januar 2021, er onsdag formiddag fundet død ved Valby Hegn i Helsinge, og Nordsjællands Politi indstiller derfor eftersøgningen af kvinden.

29. december 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi gør status over julen og ser frem mod nytår

Julen har været travl i Nordsjællands politikreds og har blandt andet budt på et øget antal anmeldelser om brug af ulovligt fyrværkeri og gener fra høj musik fra naboer. Heldigvis har der kun været få alvorlige sager samt et fald i antallet af anmeldelser om indbrud, og på Covid-19-fronten har borgerne i Nordsjælland været gode til at efterleve retningslinjerne i løbet af julen. Også henover nytåret vil Nordsjællands Politi have fokus på overholdelsen af Covid-19-retningslinjerne, mens et andet fokus i politikredsen vil være affyring af fyrværkeri mod personer.

22. december 2020

Nordsjællands Politi

Dom i sag om videregivelse af forretningshemmeligheder

En udenlandsk mand er blevet kendt skyldig i en sag, hvor han sammen med en anden udenlandsk mand stod tiltalt for forsøg på videregivelse af erhvervshemmeligheder om virksomheden Velux