Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

19. september 2019

Nordsjællands Politi søger vidner i sag om skud i Fredensborg

I forbindelse med efterforskningen af en sag, hvor en mand natten til søndag den 15. september blev ramt af et skud ud for Café Pingo i Fredensborg, søger politiet særligt to mulige vidner.

Klokken 01.06 natten til søndag den 15. september blev en 31-årig mand ramt af et skud, formentlig fra et luftgevær, ud for Café Pingo i Fredensborg, og Nordsjællands Politi søger nu særligt to mulige vidner.

 

Det ene mulige vidne er en yngre mand, formentlig i 20’erne, som klokken 00.52 cykler ad Jernbanegade i retning mod Fredensborg Slot på en herrecykel. Han var iført mørkt tøj og hvide sneakers. Han gjorde holdt i begyndelsen af Jernbanegade og kiggede på sin mobiltelefon et par minutter, inden han cyklede videre.

Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra føreren af og eventuelle passagerer i en mørk bil, formentlig en Ford Mondeo, som klokken 00.54 kørte ad Slotsgade og stoppede lidt fra Café Pingo. Kort tid efter bakkede bilen i samme retning, som den kom fra.

Nordsjællands Politi understreger, at man ikke mistænker personerne for at have noget med selve episoden at gøre, men at de kan have set noget, der kan hjælpe med opklaringen af sagen.

Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra andre, som kan have oplysninger til opklaring af sagen. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

8. november 2019

Nordsjællands Politi

To mænd anholdt og sigtet for omfattende tyverier fra biler

To litauiske mænd på henholdsvis 31 og 39 år blev fredag morgen anholdt og sigtet for adskillige tyverier fra personbiler, hvor der blandt andet er blevet stjålet rat og indbygget GPS-udstyr

11. oktober 2019

Nordsjællands Politi

Mand forsøgte at lokke dreng med sig

Nordsjællands Politi efterforsker sag fra Rungsted, hvor 10-årig blev forsøgt lokket med slik

11. oktober 2019

Nordsjællands Politi

Mistænkt i drabssag fra Hillerød er udleveret til Danmark

Manden fremstilles i grundlovsforhør i løbet af lørdag

Afvis cookies