Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

23. september 2021 19:48

Orientering om politi-aktion på Birkerød Kongevej

En person er torsdag aften blevet anholdt

En anmeldelse om, at en person skulle være i besiddelse af et skydevåben, fik torsdag Nordsjællands Politi til at sende flere patruljer til Birkerød.

Anmeldelsen kom torsdag formiddag og Nordsjællands Politi har lige siden været i området omkring Birkerød Kongeven og Kajerødvej, ligesom også Aktionsstyrken senere på dagen kom til stedet.

- Når vi får anmeldelse om, at en person kan være i besiddelse af et våben, tager vi ud fra en konkret vurdering af situationen en række forholdsregler blandt andet i forhold til sikkerheden både for borgerne, den person som det handler om og i forhold til de patruljer, som bliver sendt afsted. Vi ved godt, at en så massiv tilstedeværelse kan være med til at vække bekymring hos borgerne, men netop af hensyn til aktionen og sikkerheden, er det er desværre ikke altid, at vi kan fortælle alle detaljer i en sag, siger vicepolitiinspektør Jan Bo Hedager fra Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi har i forbindelse med sagen anholdt en person og har for øjeblikket ikke yderligere kommentarer til sagen.

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

26. oktober 2021

Nordsjællands Politi

21-årig mand varetægtsfængslet for drab i Tisvildeleje

En 21-årig mand er netop blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for drab på en 55-årig kvinde

25. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi inviterer til åbning af ny nærpolitistation i Helsinge

Mandag den 1. november slår Nordsjællands Politi dørene op til den nye nærpolitistation i Gribskov Kommune. Borgerne inviteres derfor på dagen til åbent hus ved nærpolitistationens lokaler i Helsinge, hvor blandt andet justitsministeren, borgmesteren og politidirektøren deltager. Der vil være mulighed for at få en rundvisning på nærpolitistationen, kigge nærmere på politiets køretøjer og ikke mindst hilse på de nye lokalbetjente.

12. oktober 2021

Nordsjællands Politi

41-årig mand idømt livstid i sag om drab og drabsforsøg i Hillerød

Et enigt nævningeting har idømt en 41-årig mand livstid i drabssag fra Hillerød