Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

13. januar 2021 16:02

Savnet kvinde fra Helsinge fundet død

Den 46-årige kvinde fra Helsinge, som sidst gav livstegn fra sig onsdag den 6. januar 2021, er onsdag formiddag fundet død ved Valby Hegn i Helsinge, og Nordsjællands Politi indstiller derfor eftersøgningen af kvinden.

Som led i eftersøgningen af en savnet 46-årig kvinde fra Helsinge var Nordsjællands Politi onsdag formiddag til stede med politihunde i Valby Hegn nær Helsinge, hvor kvinden blev fundet død. Der er ikke umiddelbart noget, som tyder på, at kvinden har været udsat for en forbrydelse. De pårørende er blevet underrettet.

Nordsjællands Politi takker borgerne for deres hjælp med at gennemsøge haver og skure i området i forbindelse med, at kvinden har været efterlyst samt for at have delt efterlysningen på de sociale medier og andre relevante steder.

Idet der ikke umiddelbart ligger en kriminel handling bag dødsfaldet, har Nordsjællands Politi ikke yderligere kommentarer til sagen. 

Af hensyn til de pårørende opfordrer Nordsjællands Politi medier og andre, som har omtalt sagen, til at fjerne navn på og billede af kvinden.

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

29. december 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi gør status over julen og ser frem mod nytår

Julen har været travl i Nordsjællands politikreds og har blandt andet budt på et øget antal anmeldelser om brug af ulovligt fyrværkeri og gener fra høj musik fra naboer. Heldigvis har der kun været få alvorlige sager samt et fald i antallet af anmeldelser om indbrud, og på Covid-19-fronten har borgerne i Nordsjælland været gode til at efterleve retningslinjerne i løbet af julen. Også henover nytåret vil Nordsjællands Politi have fokus på overholdelsen af Covid-19-retningslinjerne, mens et andet fokus i politikredsen vil være affyring af fyrværkeri mod personer.

22. december 2020

Nordsjællands Politi

Dom i sag om videregivelse af forretningshemmeligheder

En udenlandsk mand er blevet kendt skyldig i en sag, hvor han sammen med en anden udenlandsk mand stod tiltalt for forsøg på videregivelse af erhvervshemmeligheder om virksomheden Velux

14. december 2020

Nordsjællands Politi

Færre indbrud i Nordsjælland i år

Antallet af borgere i Nordsjællands politikreds, som har været ramt af indbrud i 2020, er markant lavere end de foregående år