Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

19. april 2019 18:44

To anholdt i forbindelse med demonstration ved Udlændingecenter Ellebæk

En sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, mens en anden blev sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

To deltagere fra en demonstration foran Udlændingecenter Ellebæk blev fredag eftermiddag anholdt under en demonstration foran centret. 

Den ene, en 30-årig mand, blev sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, mens den anden, en 37-årig mand, er blevet sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. 

Demonstrationen begyndte klokken 15.00, hvor op mod 200 mennesker var mødt op. Flere demonstranter brød gentagne gange gennem de afspærringer, som var sat op, og nægtede at efterkomme politiets anvisninger. 

Under demonstrationen opstod noget tumult, og i den forbindelse blev det nødvendigt at anvende stave for at få demonstranterne til at trække sig tilbage.
 
Arrangørerne afsluttede demonstrationen omkring klokken 17.30, og de sidste demonstranter forlod området klokken 18.20.

Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger eller kommentarer.
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.