Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

23. maj 2019 11:56

Døgnrapport fra Østjyllands Politi torsdag den 23. maj 2019

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 09.00 en 21-årig mand, der sigtes for vold mod en 21-årig mand begået i krydset Nordre Ringgade/Langelandsgade i Aarhus den 3. maj.

Den 21-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger. Han udbad sig betænkningstid i forhold til hvorvidt han ville kære kendelsen til landsretten.

--

Kl. 10.00 fremstilles en 23-årig kvinde, der sigtes for trusler og grov vold mod en 21-årig kvinde begået søndag den 5. maj i Brabrand-området. Kvinden er sigtet for, sammen mere flere andre personer, at have eksponeret den 21-årige kvinde for peberspray og for gentagne gange at have sparket, trampet og slået hende, mens de holdt hende fast og truede hende på livet.

Fire andre, tre kvinder på 22, 24 og 25 år og en mand på 26 år, sidder allerede varetægtsfængslet i den samme sag.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

--

 

Grundlovsforhør i Retten i Randers

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 13.00 i Retten i Randers en 50-årig mand, der sigtes for to indbrud begået i Randers den 17. maj og den 20. maj. I forbindelse med indbruddet den 20. maj blev en 31-årig medgerningsmand anholdt kort tid efter. Han blev fremstillet i grundlovsforhør i tirsdags, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

**

 

To falske indsamlere på spil i Auning

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 14.35 en anmeldelse om, at to mænd havde snydt en ældre mand og dame for nogle kontanter ved Sparekassen på Centervej i Auning. De to mænd havde udgivet sig for at være indsamlere, der samlede ind til døvstumme. De to ældre personer skrev under på, at de ville støtte indsamlingen med henholdsvis 50 og 100 kroner, men da de fandt deres punge frem hev de to ”indsamlere” pungene ud af hænderne på den og kørte fra stedet.

De to ”indsamlere” beskrives som østeuropæiske, og de kørte fra stedet i en sølvfarvet passat, muligvis med registreringsnummer IL77BTY, evt. polsk indregistreret.

Østjyllands Politi har tidligere haft lignende sager, hvor udenlandske personer udgiver sig for at være indsamlere. Politiet opfordrer til, at man blot ignorerer dem og ikke skriver under på noget eller giver dem penge. Ring gerne til politiet på 114, hvis du ser sådanne indsamlere.

**

 

Efterlod gryde på tændt kogeplade

Østjyllands Politi blev onsdag kl. 19.11 kaldt ud til en lejlighed på Langenæs Allé i Aarhus, da der var indgået en anmeldelse om, at der var brand på stedet. Da patruljen ankom kunne betjentene se, at der kom en del røg ud fra en af lejlighederne, og døren blev sparket ind for at undersøge, om der var nogen personer derinde.

Inde i soveværelset lå der en mand og sov og ude i køkkenet stod der på en tændt kogeplade en gryde med nogle madrester i, som var årsag til røgudviklingen. Røgen havde ikke umiddelbart medført nogen skader på lejligheden. Den 56-årige beboer blev sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen.

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 08.41 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Rosenvangs Allé i Viby. En 30-årig mandlig bilist skulle svinge til højre, da han ramte en 66-årig kvindelig cyklist, der var på vej ligeud i krydset. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

Onsdag kl. 08.48 skete der et færdselsuheld på den Østjyske Motorvej ved Brabrand. Tre personer på 39, 31 og 26 år kørte sammen i et harmonikasammenstød. To personer kom umiddelbart lettere til skade ved sammenstødet.

Onsdag kl. 21.27 blev en 75-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Vorup Boulevard i Randers SV.

Onsdag kl. 21.46 blev en 27-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hobrovej i Randers.

Natten til torsdag kl. 02.30 blev en 23-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Agerøvej i Tilst.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Elverdalsvej i Højbjerg begået onsdag den 22/5 mellem kl. 12.00 og kl. 13.15
På Børupvej i Tranbjerg begået tirsdag den 7/5 kl. 12.45
På Krekærlundsvej i Malling begået mellem søndag den 21/4 kl. 17.00 og onsdag den 22/5 kl. 17.00

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

26. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 26. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

25. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 25. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

24. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.