Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

2. marts 2023 11:30

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 2. marts 2023

Her finder du det uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 10.00 en 32-årig mand ved Retten i Aarhus. Han sigtes for forsøg på røveri af særlig grov beskaffenhed ved i går ca. kl. 13.00 med en skarpladt pistol at have truet en ekspedient i en smykkebutik i Bazar Vest og forsøge at tvinge hende til at udlevere nogle smykker. 

Røveriet mislykkedes dog, og den 32-årige blev tilbageholdt af personer på stedet, hvorefter han blev anholdt af politiet. 

Ud over forsøg på røveri sigtes han også for besiddelse af et skydevåben på et offentligt sted under særligt skærpende omstændigheder. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen. 

**

 

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 10.00 en 21-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han sigtes for grov vold ved med kniv sammen med flere andre gerningsmænd at have overfaldet en 33-årig mand den 13. januar i Tilst. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen. 

**

 

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 13.00 

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 13.00 en 50-årig thailandsk kvinde i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Hun blev mandag anholdt under en kontrol på en massageklinik i Aarhus, da hun ikke kunne vise en gyldig opholdstilladelse. 

Hun blev derfor sigtet for ulovligt ophold og tilbageholdt på Udlændingeloven, og hendes sag blev forelagt Udlændingestyrelsen, der nu har vurderet, at hun skal udvises af landet. 

Anklagemyndigheden vil ved grundlovsforhøret anmode om, at politiet kan tilbageholde den 50-årige, indtil udvisningen kan effektueres. 

**

 

39-årig mand stukket med kniv

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 21.28 en anmeldelse om, at en 39-årig mand var blevet stukket med kniv i Aarhus Midtby. Den 39-årige havde henvendt sig til en dørmand på Åboulevarden, hvor han fortalte, at han var blevet overfaldet af flere personer. 

Han blev efterfølgende kørt til behandling på hospitalet, men blev meldt uden for livsfare. 

Overfaldet fandt formentligt sted omkring Dokk1, og derfor havde politiet bl.a. hundepatruljer i området for at søge efter spor. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at finde frem til gerningsmændene. 

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderlige om sagen. 

**

Større mængde ulovlige piller beslaglagt

Østjyllands Politi foretog onsdag en ransagning på en adresse i det vestlige Aarhus, og i den forbindelse fandt betjentene en større mængde tramadolpiller og en del salgsposer. 

Den 44-årige mand, der bor på adressen, blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Han blev desuden sigtet for overtrædelse af kniv- og våbenloven, da der også blev beslaglagt et par ulovlige knive og et knojern. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 6.17 skete der et færdselsuheld på Hobrovej i Randers NV. Her skete der et sammenstød mellem tre biler. Ingen af de involverede kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 8.38 skete der et færdselsuheld i krydset Herredsvej/Ådalsvej i Grundfør ved Hinnerup. En 78-årig kvindelig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en 74-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 15.55 skete der et færdselsuheld på Hovedvejen omkring Enslev ved Grenaa. En 24-årig mod mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 27-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 24-årige blev sigtet efter færdselsloven. 

Onsdag kl.18.47 skete der et færdselsuheld på Hammelvej i Langå. En 26-årig kvindelig bilist kørte af vejen og ned i en grøftekant. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Da betjentene på stedet fik mistanke til, at den 26-årige kunne være påvirket af stoffer, blev hun anholdt og sigtet for narkokørsel. Hun fik foretaget en blodprøve, der nu skal vise, om hun havde stoffer i blodet under kørslen. 

Onsdag kl. 21.10 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Haslegårdsvej i Aarhus V. 

Onsdag kl. 23.54 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et færdselsuheld på Viborgvej i Sabro, hvor en bilist havde påkørt et helleanlæg og et skilt, hvorefter han var flygtet fra stedet til fods. Østjyllands Politi forsøger nu at finde frem til, hvem der førte bilen. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

20. april 2024

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra OEstjyllands Politi loerdag den 20. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

19. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 19. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

18. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.