Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

11. juli 2019 13:24

Døgnrapport fra Østjyllands Politi torsdag den 11. juli 2019

Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

38-årig kvinde død i sommerhusbrand

Østjyllands Politi fik kl. 3.32 natten til torsdag en anmeldelse om en brand i et sommerhus på Majgårdsvej i Ebeltoft. En 38-årig kvinde blev fundet død i huset, da politi og brandvæsen kom frem. Politiets tekniske undersøgelser på stedet har vist, at branden er opstået i et komfur, og der umiddelbart ikke er noget mistænkeligt ved branden. De pårørende til den 38-årige er underrettet. 

**

 

Vidner søges: To personer forsøgt røvet i Randers

To mænd på 42 og 30 år blev onsdag aften udsat for forsøg på røveri på Fredensgade i Randers C. Klokken 23.23 blev Østjyllands Politi første gang kaldt til Fredensgade, hvor en 42-årig var blevet passet op af tre mænd, der forlangte at få hans penge. 

Den ene truede ham med en kniv.  Da han sagde, at han ikke havde nogen, blev han slået ned og efterfølgende sparket af de tre mænd. Mens patruljen var på stedet, blev den pludseligt kaldt til et nyt forsøg på røveri længere nede ad gaden. Da de ankom traf de en 30-årig mand, der kunne fortælle, at han netop var blevet forsøgt røvet af tre mænd, der havde skubbet ham ind ad en gyde og truet ham med kniv. 

Det lykkedes ikke politiet at finde frem til gerningsmændene efterfølgende. 

De tre mænd beskrives som: 

A
Mellemøstlig af udseende, brun hud
Ca. 20-25 år
Sort, krøllet hår
Iført hættetrøje
Bar foldekniv med brunt skæfte

B
Afrikansk af udseende, sort hud
Ca. 20-25 år
Iført mørk hættetrøje og bukser

C
Afrikansk af udseende, sort hud
Ca.  20-25 år
Iført mørk hættetrøje og bukser

Har du oplysninger, der kan føres til gerningsmændene, hører Østjyllands Politi gerne fra dig via tlf. 114. 


**

 

Ældre par udsat for tricktyveri

En ældre ægtepar på 94 og 95 år blev onsdag kl. 12.43 udsat for tricktyveri, da en fremmed kvinde kom på besøg i deres hjem på Fåborggade i Aarhus C. Kvinden ringede på og udgav sig for at være fra kommunen, og at hun kunne tilbyde dem noget mad og en rollator. 

Den uventede gæst var meget insisterende, og det endte med, at hun fik overtalt parret til at lukke hende ind i lejligheden. Her holdt hun dem hen med snak i køkkenet og lukkede på et tidspunkt en dør ind til stuen. 

Efter lidt tid sagde kvinden, at hun lige skulle hente noget mad til parret ude i sin bil. Hun vendte dog aldrig tilbage, og ægteparret kunne efterfølgende konstatere, at der manglede nogle kontanter, der havde ligget i en taske inde i stuen. Formentligt har der været en makker til den fremmede kvinde, som har taget pengene, mens beboerne blev afledt. 

Kvinden, der ringede på, beskrives som: 

Sydeuropæisk af udseende, lys hud
Ca. 40-50 år
Ca. 160-170 cm
Sort, mellemlangt hår
Talte dansk med accent
Iført langærmet trøje, lange bukser og et tyndt tørklæde om halsen.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man forholder sig meget kritisk over for fremmede personer, der vil ind i ens hjem. Udgiver gæsten sig for at være fra en offentlig myndighed eller et firma, så bed om at se id og lav evt. et kontrolopkald til deres arbejdsplads for at tjekke historien. 

**

Pizzabud forsøg røvet – en anholdt

Et pizzabud ringede natten til torsdag kl. 1.06 til politiet og fortalte, at han netop havde været udsat for et røveriforsøg på Skanderborggade i Randers SV. En mand havde ringet og bestilt seks pizzaer til en adresse på stedet. Da han kom frem, kom en gruppe på fem-seks drenge hen til hans bil. Den ene stak hovedet ind af vinduet og spurgte, hvordan han kunne betale. 

Pludseligt greb drengen fat i tasken med pizzaerne og forsøgte at trække den ud af vinduet. Da pizzabuddet greb fat i tasken, slog drengen ud efter ham. Han ramte dog ikke, og han fik heller ikke fat i pizza-tasken. Det lykkedes efterfølgende det 32-årige pizzabud at køre væk fra stedet. 

Politiets efterforskning ledte efterfølgende frem til en 17-årig dreng fra Randers, som blev sigtet for forsøg på røveri. 

**

 

20-årig mand anholdt efter to overfald

En 20-årig mand blev natten til torsdag anholdt og sigtet for at slået to 25-årige mænd i ansigtet med flad hånd. Mændene stødte tilfældigt på hinanden omkring kl. 1.00 på Skolegade i Aarhus C. Her kom de i en større diskussion, og pludseligt slog den 20-årig ifølge vidneforklaringer den ene 25-årige mand i ansigtet. 

Da den anden bad den 20-årige om at lade være, fik han også et slag i ansigtet. De to 25-årige mænd fulgte efterfølgende efter den 20-årige på afstand og ringede til politiet. En patrulje kom frem og anholdt kort efter den 20-årige, som blev sigtet for vold. 

**

 

Brand i bygning i Aarhus

Jægergårdsgade i Aarhus C blev onsdag morgen kortvarigt spærret af, da der udbrød brand i en tre-etagers bygning på gaden. Anmeldelsen om branden kom kl. 9.05, og brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden. 

Det viste sig, at branden var startet i et ventilationsanlæg i forbindelse med, at der var ved at blive lagt tagpap på. Ingen personer kom til skade ved branden, og der skete umiddelbart kun skade i en mindre del af bygningen.  

**

 

Cyklist kørt ned – bilist kørte fra stedet

En 21-årig kvinde blev onsdag kl. 14.14 kørt ned, da en bilist ramte ind i hende krydset Holbergsgade/Frederiks Allé i Aarhus C. Bilisten drejede til højre fra Frederiks Allé ind på Holbergsgade og ramte her den 21-årige, der kom cyklende lige ud. Hun væltede ned på asfalten, mens bilisten hurtigt kørte fra stedet. 

Den 21-årige blev kørt på skadestuen, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilen, der ramte hende, beskrives som en AMG Mercedes E klasse i sølv eller brun. Har du oplysninger om bilen, så ring til Østjyllands Politi via tlf. 114. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 7.01 skete der et færdselsuheld i krydset Rådmands Boulevard/Nyvangsvej i Randers C. En 58-årig mandlig bilist svingede til venstre og ramte ind i en 53-årig mand, der kom cyklende lige ud. Cyklisten slap umiddelbart fra uheldet uden større skader. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 12.18 skete der et færdselsuheld på Aarhus Syd Motorvejen ved Hasselager. En 46-årig kvindelig bilist kørte bag en ladvogn, som pludseligt tabte nogle aluminiumslister ned på vejen. Da den 46-årige forsøgte at undvige ved at trække ud i en anden vejbane, blev hun ramt bagfra af en bus. Den 46-årige blev efterfølgende kørt til skadestuen til tjek, men hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 16.05 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. Et harmoniksammenstød med fire biler medførte, at det ene spor kortvarigt blev spærret. Ingen af de involverede kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 17.23 skete der et færdselsuheld i krydset Viborgvej/Vestre Ringgade i Aarhus V. En 52-årig kvindelig bilist svingede til venstre i krydset og ramte ind i en 56-årig kvinde, der kom cyklende ligeud. Cyklisten blev kørt til skadestuen, men slap umiddelbart uden alvorlige skader. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 19.11 skete der et færdselsuheld på Ageren på Anholt. En 13-årig dreng cyklede ud foran en bil ført af en 61-årig mand. Drengen blev kørt til læge men slap umiddelbart uden alvorlige skader. 

Onsdag kl. 19.55 blev en 42-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af politiet på Bygaden på Anholt. 

Onsdag kl. 21.00 blev en 50-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på P. Juul-Jensens Blvd i Aarhus N. 

Onsdag kl. 23.39 blev en 54-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Hjortensgade i Aarhus C. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Bushøjvej i Villa ved Højbjerg begået onsdag d. 10/7 kl. 7.00
På Selandersvej i Randers NV begået mellem søndag d. 7/7 kl. 10.00 og onsdag d. 10/7 kl. 13.50
På Ravngårdsvej i Hadsten begået onsdag d. 10/7 mellem kl. 6.00 og kl. 17.00
På Marsk Stigs Vej i Randers SØ begået onsdag d. 10/7 kl. 16.15
På Fåborggade i Aarhus C begået onsdag d. 10/7 kl.  12.43
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

24. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 23. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

22. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.