Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

10. september 2021 09:42

20-årig mand sigtet for blufærdighedskrænkelser i Trige

Østjyllands Politi anholdt torsdag aften en 20-årig mand fra Randers, som sigtes for at have blufærdighedskrænket flere unge kvinder i Trige gennem de sidste to uger.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Han fremstilles fredag i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. 

Den 20-årige mødte omkring kl. 21.00 op på politistationen i Aarhus C, hvor han fortalte, at det var ham, som var på de billeder, politiet har offentliggjort i sagen. 

Han blev straks anholdt og sigtet for otte forskellige forhold. 

 

Sag med høj prioritet

”Vi er meget tilfredse med, at vi nu har anholdt den formodede gerningsmand, som har skabt meget stor utryghed i området. Det er en sag, der har haft høj prioritet, og vi har efterforsket den intenst og løbende haft patruljer derude. Jeg vil gerne takke borgerne for at have bidraget både med tip og med de massive delinger af de billeder, vi offentliggjorde i sagen”, siger politiinspektør Brian Voss Olsen. 

Den 20-årige fremstilles nu i grundlovsforhør, og det vil så være op til retten, hvor vidt han skal varetægtsfængsles i sagen. 

Østjyllands Politi tweeter ud, så snart tidspunktet for grundlovsforhøret er fastsat. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.

18. april 2024

Østjyllands Politi

53-årig mand fundet død under mistænkelige omstændigheder

Onsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand på en adresse i Lystrup. Der var forhold omkring dødsfaldet der virkede mistænkelige, og derfor blev et område afspærret, mens politiet undersøgte forholdet nærmere. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

10. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at blotte sig for fremmed kvinde

Retten i Randers har idømt en 32-årig mand 20 dages fængsel for at have berørt en fremmed kvinde på numsen og blottet sig foran en anden. Begge episoder af blufærdighedskrænkelse blev begået i juni sidste år.