Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

12. april 2021 14:09

Fængslet i sag om 360 kilo hash

En 55-årig mand, som politiet vurderer, er et ledende medlem af en rockergruppering, blev mandag varetægtsfængslet i sag om distribution af 360 kilo hash.

Særlig Efterforskning Vest

Foto: Østjyllands Politi

Den 55-årige blev anholdt af Særlig Efterforskning Vest søndag morgen i Aarhus-området, og dagen efter blev han fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

 

Han sigtes for i en periode fra februar til december sidste år at have købt mindst 360 kilo hash, som han efterfølgende solgte videre. 

”Det er politiets opfattelse, at den 55-årige har været en fremtrædende figur i et større netværk, der har indsmuglet hash og solgt det videre til forskellige aftagere i Danmark, og jeg er tilfreds med, at han nu er varetægtsfængslet, ” siger Jhin Lee, der er anklager i Særlig Efterforskning Vest. 

Syv personer varetægtsfængslet

I november blev fire personer anholdt i en koordineret aktion i Kalundborg-området i samme sag, og politiet beslaglagde dengang en større mængde narko og flere skydevåben.

I alt er syv personer indtil videre blevet varetægtsfængslet i narkosagen. 

Ved mandagens grundlovsforhør, der blev afholdt bag lukkede døre, nægtede den 55-årige sig skyldig, og han udbad sig betænkningstid i forhold til at kære kendelsen om varetægtsfængsling.  
 

Pressekontakt

Anklager i Særlig Efterforskning Vest, Jhin Lee: 4078 6266

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

25. april 2024

Østjyllands Politi

Kvalificeret brandstiftelse gav flere års fængsel

Retten i Randers har torsdag idømt en 17-årig ung mand tre års fængsel for i oktober sidste år at have sat ild til en ejendom på Vissingvej i Hadsten. Brandstiftelsen medførte overhængende fare for andre personer, da de måtte forlade stedet, mens bygningen nedbrændte.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Skole evakueret efter bombetrussel – 16-årig anholdt

Elever og lærere på Elsted Skole i Lystrup blev omkring tirsdag middag evakueret til Lystrup Idrætscenter på grund af en telefonisk bombetrussel rettet mod skolen. Evakueringen foregik stille og roligt, og alle var hurtigt ude fra skolen.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at stjæle tasker fra ældre borgere

Retten i Aarhus har tirsdag idømt en 42-årig mand og en 34-årig kvinde fængsel for at have begået en lang række tasketyverier og røverier mod ældre kvinder. Overfaldene fandt sted i efteråret 2023 i flere forskellige aarhusianske bydele.