Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

14. juni 2019 07:59

Havde et kilo kokain i bilen: Fik fire et halvt års fængsel


En 38-årig mand fra Aarhus er torsdag i en tilståelsessag blevet idømt fire et halvt års fængsel for at være i besiddelse af et kilo kokain, som skulle videreoverdrages.

Særlig Efterforskning Vest

Foto: Østjyllands Politi

Den 38-årige blev den 12. januar i år standset af betjente fra Særlig Efterforskning Vest på Østrevej i Aarhus. Under ransagningen af bilen fandt betjentene et kilo kokain i handskerummet, og den 38-årige blev derfor anholdt. I hans lejlighed lå der mindre mængder hash, kokain og MDMA, som han også blev dømt for at besidde. 

Den 38-årige havde i forvejen en narkotikadom, og det spillede ind på rettens afgørelse. 

”Ud over den tidligere narkotikadom var det også skærpende, at kokainen havde en meget høj renhed, hvilket gør, at den potentielt kunne blandes op til en større mængde, ” forklarer anklager i Særlig Efterforskning Vest, Mette Fladkjær. 

Den 38-årige mand modtog dommen. 

 

Pressekontakt

Anklager i Særlig Efterforskning Vest, Mette Fladkjær, tlf. 4023 8025

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

25. april 2024

Østjyllands Politi

Kvalificeret brandstiftelse gav flere års fængsel

Retten i Randers har torsdag idømt en 17-årig ung mand tre års fængsel for i oktober sidste år at have sat ild til en ejendom på Vissingvej i Hadsten. Brandstiftelsen medførte overhængende fare for andre personer, da de måtte forlade stedet, mens bygningen nedbrændte.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Skole evakueret efter bombetrussel – 16-årig anholdt

Elever og lærere på Elsted Skole i Lystrup blev omkring tirsdag middag evakueret til Lystrup Idrætscenter på grund af en telefonisk bombetrussel rettet mod skolen. Evakueringen foregik stille og roligt, og alle var hurtigt ude fra skolen.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at stjæle tasker fra ældre borgere

Retten i Aarhus har tirsdag idømt en 42-årig mand og en 34-årig kvinde fængsel for at have begået en lang række tasketyverier og røverier mod ældre kvinder. Overfaldene fandt sted i efteråret 2023 i flere forskellige aarhusianske bydele.