Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

15. december 2020 13:46

Idømt halvandet års fængsel for narkohandel ved travbanen

Tirsdag blev en 41-årig mand fra Aarhus idømt halvandet års ubetinget fængsel for at have været med til at arrangere en handel med 50 kilo hash.

Retten i Aarhus fra vejen forfra

Foto: Østjyllands Politi

En handel, der gik galt, og ifølge politiets formodning har forbindelse til skuddrabet på en 25-årig mand. 

Den 41-årige var med til at etablere kontakt mellem sælgeren og køberen af de mange kilo hash, der har en værdi af over en million kroner. Fortjenesten for hans arbejde var sat til 100.000 kroner.  

Aftalen blev, at parterne, heriblandt den 41-årige, skulle mødes den 22. juli ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus, hvor stofferne skulle udleveres. 

Den 41-årige har aldrig været mistænkt for at have været medvirkende til selve drabet, men han kom hurtigt i efterforskernes søgelys i forhold til narkohandlen, og den 4. august blev han anholdt og senere varetægtsfængslet. 

 

Tilstod i retten

”Det var en tilståelsessag, hvor den 41-årige erkendte sin rolle i narkohandlen, og det har også haft indflydelse på dommen. Det er tilståelsen og effektivt politiarbejde, der gør, at han relativt hurtigt efter varetægtsfængslingen nu har fået sin dom, ” siger specialanklager Birgitte Ernst. 

Den 41-årig valgte ikke at anke dommen, som han modtog i Retten i Aarhus.

Fire andre mænd sidder p.t. varetægtsfængslet i sagen om narkohandlen. En mand sidder varetægtsfængslet for drabet på den 25-årige. 

Pressekontakt

Specialanklager Birgitte Ernst, tlf. 2977 9330

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.

18. april 2024

Østjyllands Politi

53-årig mand fundet død under mistænkelige omstændigheder

Onsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand på en adresse i Lystrup. Der var forhold omkring dødsfaldet der virkede mistænkelige, og derfor blev et område afspærret, mens politiet undersøgte forholdet nærmere. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

10. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at blotte sig for fremmed kvinde

Retten i Randers har idømt en 32-årig mand 20 dages fængsel for at have berørt en fremmed kvinde på numsen og blottet sig foran en anden. Begge episoder af blufærdighedskrænkelse blev begået i juni sidste år.