Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

4. august 2020 09:53

Grundlovsforhør: Narkotikahandel har forbindelse til drab

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 10.30 to mænd på 41 og 44 år fra Aarhus i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. De sigtes begge for medvirken til handel med narkotika.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi kæder narkotikahandlen sammen med drabet på en 25-årig mand, der den 22. juli, der blev skudt ved travbanen i Aarhus. De to anholdte er p.t. alene sigtet for medvirken til narkotikahandel.  

”Vores efterforskning har vist, at drabet ved travbanen har forbindelse til en større narkotikahandel mellem to persongrupper. Vi fortsætter vores intensive efterforskning af sagen, og vi forventer yderligere anholdelser  i takt med, at efterforskningen skrider frem” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker af hensyn til den videre efterforskning ikke at oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt. 
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

27. marts 2024

Østjyllands Politi

46-årig mand anholdt efter drab på 41-årig

Østjyllands Politi har tirsdag aften anholdt en 46-årig mand kort tid efter, at en 41-årig mand blev dræbt af knivstik på Retspsykiatrisk Afdeling i Skejby. De pårørende er underrettet.

22. marts 2024

Østjyllands Politi

29 anholdte: Østjysk indbrudsindsats fortsætter – for det gør tyvene også

Østjyllands Politi har de seneste par måneder arbejdet intensivt med at nedbringe antallet af indbrud, og det har givet resultater. Men i påskeferien er tyvene normalt ekstra aktive, og politiet beder derfor borgerne om at være særligt opmærksomme i den kommende uge.

20. marts 2024

Østjyllands Politi

Idømt et års fængsel for lang række butikstyverier

Retten i Aarhus har idømt en 40-årig mand et års fængsel for flere end 70 forskellige tilfælde af tyveri og berigelseskriminalitet. Kriminaliteten er primært blevet begået sidste år i butikker og forretninger i det centrale Aarhus i form af diverse forskellige indbrudstyverier.