Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

3. september 2021 12:48

Østjyllands Politi inviterer til Åbent Hus i Hadsten

Den 1. juni flyttede nærpolitiet i Hadsten i nye lokaler på Vesselbjergvej. Det vil Østjyllands Politi gerne markere ved et Åbent Hus-arrangement på tirsdag den 7. september.

Hadsten Nærpoliti

Det er godt tre måneder siden, at de tre nærbetjente i Hadsten flyttede ind i den nye nærpolitistation, der ligger i Favrskov Kommunes administrationsbygning på Vesselbjergvej 18 i Hadsten. Dengang var corona-situationen ikke til den helt store åbningsfest, men det ser heldigvis lidt anderledes ud nu.

Derfor inviterer Østjyllands Politi nu alle borgere i Hadsten og omegn til Åbent Hus på tirsdag den 7. september fra kl. 14.30 til kl. 16.30.

”Vi har længe glædet os til, at vi kunne få mulighed for officielt at indvie vores nye nærpolitistation i Hadsten. Derfor håber vi også, at rigtig mange borgere, store som små, vil komme forbi på tirsdag og tage del i vores Åbent Hus-arrangement,” siger politidirektør Kirsten Dyrman.

 

Politikøretøjer, hunde og is

Åbent Hus-arrangementet begynder kl. 14.30, hvor politidirektøren og borgmester Nils Borring vil byde velkommen og holde tale på pladsen foran administrationsbygningen.

Efterfølgende kan man få mulighed for at lidt nærmere på nogle af politiets køretøjer. Man kan også få lov til at prøve at sidde inde i en politibil eller på en politimotorcykel, og så kan man hilse på en politihund og på de betjente, der er tilknyttet nærpolitistationen i Hadsten.

Østjyllands Politi byder på kaffe, vand og is til alle.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.

18. april 2024

Østjyllands Politi

53-årig mand fundet død under mistænkelige omstændigheder

Onsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand på en adresse i Lystrup. Der var forhold omkring dødsfaldet der virkede mistænkelige, og derfor blev et område afspærret, mens politiet undersøgte forholdet nærmere. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

10. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at blotte sig for fremmed kvinde

Retten i Randers har idømt en 32-årig mand 20 dages fængsel for at have berørt en fremmed kvinde på numsen og blottet sig foran en anden. Begge episoder af blufærdighedskrænkelse blev begået i juni sidste år.